Uutinen

Ouluhallin palloilusali

VehU (Tampere) saapuu Tervareiden vieraaksi lauantaina

Tervarit jatkaa ottelujaan viikon lauantaina 31.10., jolloin Oulun Urheilutalolle vieraaksi saapuu sarjanousija Vehmaisten Urheilujat (Tampere). Tervarit jatkoi OPA-tasapelin jälkeen kauttaan viime viikonloppuna voittamalla vieraissa IK Myranin 9-0, kun VehU avasi kautensa 2-1 voitolla kotikentällään FC Raumaa vastaan. Lauantaina alkuvihellys puhalletaan kello 15.00.

VehU on pelannut viimeksi Futsal-Ykkösessä kaudella 2014-2015, jolloin se putosi sarjaporrasta alemmas yhden pisteen erolla. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi takaisin Ykköseen, kun nousukarsinnat jäivät pelaamatta kauden keskeytymisen vuoksi. Kakkosen runkosarjassa tamperelaiset olivat kahden pisteen erolla sarjan piikkipaikalla ennen ACE Tamperetta 42 pisteellä.

Tamperelaisten päävalmentaja toimii tulevallakin kaudella Otso Lepomäki. Joukkue jatkaa pitkälti viime kauden pelaajistolla, joista oululaisille tuttu nimi on AC Oulussa muutama kesä sitten pelannut Topi Järvi, joka oli viime kaudella joukkueen toiseksi paras pistemies (33+6). Myös viime kauden paras pistemies Teemu Hannula (21+21) jatkaa VehU:n paidassa, joka oli jo mukana seuran pelatessa aiemmin Futsal-Ykkösessä. Kotisivujen tietojen mukaan tamperelaisilla on riveissään vajaa kymmenen pelaajaa edelliseltä visiitiltä Ykkösessä, joten heiltä löytyy kokemusta toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Tervarit on pelannut kaksi ottelua, joista se pelasi ensimmäisen tasan FC OPAn kanssa ja ensimmäisestä vieraspelistä joukkue nappasi voiton. Kahden ensimmäisen pelin perusteella joukkue on hyvällä matkalla kohti omaa tavoitetta eli jokaisen ottelun voittamista ja pelaajien kehittämistä. Valmennus on antanut tasaisesti vastuuta pelaajille ja saanut hiottua kuvioita sekä pelaamista. Valmennuksella on lauantaina käytössään paras miehitys, kun Matias Juntunen on taas todennäköisesti mukana kokoonpanossa.

Punamustien kapteeni Iiro Vandell on kerännyt kahdessa ensimmäisessä pelissä seitsemän pistettä (2+5) Ville Niskala (3+2) ja Eero Kaisto (2+3) viisi tehopistettä. Maalitolppien välissä Joonas Lehtola ja Lari Honkanen ovat jakaneet torjuntavasuun osoittaen kummankin pystyvän pelaamaan viimeisenä lukkona. Lauantaina on tärkeää olla hereillä tamperelaisten maalinedusta- ja erikoistilannepelaamisen kanssa. Tervarit saa vastaansa aktiivisen ja innokkaan nousijan, jolta löytynee voimaa kaksinkamppailupelaamisessa ja avausottelun perusteella myös VehUn puolustuspelaaminen on toimivaa.

Kokoonpanot julkaistaan lauantaina tunti ennen ottelun käynnistymistä Palloliiton tulospalvelussa, jota kautta on mahdollista seurata ottelun sujumista.

Tervarit noudattaa Palloliiton ohjeistusta ja edellyttää kasvomaskin käyttöä ottelutapahtumassa koko tapahtuman ajan sekä yleisöltä että henkilökunnalta. Ottelutapahtumassa on käytössä Palloliiton ohjeistuksen mukaisesti velvoite käyttää kasvomaskia koko ottelutapahtuman ajan. Lisäksi ottelutapahtumien turvajärjestelyissä suositetaan edelleen tarkkaa suunnittelua 1-2 metrin turvavälien ylläpitämiseksi kaikissa tilanteissa (myös lipunmyynti, myyntipalvelut). Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita.

Urheilutalon lipunmyyntipiste aukeaa kello lauantaina kello 14.15. Tervareiden 30 euroa maksavat kausikortit ovat myös myynnissä. Se kattaa kaikki alkavan kauden runkosarjan kotiottelut ja voit ennakkotilata ja maksaa kortin verkossa laittamalla yhteystietosi sähköpostiimme ouluntervarit [at] gmail.com . Saat lunastettua Oulun urheilutalon lipunmyyntipisteestä esittämällä puhelimestasi maksutapahtuman. Kortin voi toki lunastaa myös käteisellä lipunmyyntipisteestä.

Pääsyliput otteluun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä (lapset, eläkeläiset ja opiskelijat) 5 euroa.

Tervetuloa nauttimaan vauhdikkaasta Futsal-Ykkösestä Urheilutalolle!

Kommentit