Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Vaasasta vieraita

Tervarit kohtaa tänään torstaina 20.6. kello 18.30 Castrénin kentällä vahvan vaasalaisen ryhmittymän VIFKin. IFK on aloittanut kautensa vahvoin ottein ja majailee sarjataulukossa neljännellä sijalla 19 pisteellään. Se on hävinnyt vain kerran koko kaudella ja tappiosta on aikaa jo yli kuukausi.

Tervarit sen sijaan on jatkanut paranevista otteista huolimatta tappioiden tiellä. Joukkue sai Kemiä vastaan vieraissa jo useita maalipaikkoja heti ottelun alkuun, mutta maalinteon junnatessa paikoillaan, iski vahva kemiläishyökkäys voittolukemat taululle jopa hieman yllättäen.

Tänään voi Tervareilta odottaa varsin hyvälläkin mahdollisuudella kauden suurinta yllätystä, sillä joukkueeseen tekee paluun toppari Jussi Fredriksson, joka on kärsinyt loukkaantumisesta. Tämän lisäksi edellisessä ottelussa ja maagisia otteita väläytellyt Petteri Palosaari on jälleen näyttänyt olevansa hyvässä vedossa. Ei sovi myöskään unohtaa, että Tervareiden hyökkäyksen suurin pelote, Jukka Puurunen on ollut harjoituksissa pysäyttämätön.

Tänään avataan voittotili, tulkaa katsomaan ja nauttimaan juhannuslomien esiottelusta Castréniin.

Kommentit