Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tuiskuttaako lauantaina lunta tupaan?

Otsikossa viitataan Forecan sääennustukseen, mutta rivien välistä voi lukea myös Tervarien ja Mad Maxin asetelmat kello 17.30 urheilutalolla pelattavaan liigakamppailuun: tätä ottelua ei yksinkertaisesti saa hävitä!

Tervarien osalta vuodenvaihde 2012 ja alkanut vuosi ei sujunut onnellisten tähtien alla: lukuisien loukkaantumisten ja vastoinkäymisten jatkumona joukkue hävisi kolme pelaamastaan neljästä ottelusta. Sen sijaan 29.12. pelatussa voitokkaassa TP-Kaarle ottelussa Tervarit tarjoili draamaa ja näyttäviä maaleja koko rahan edestä. Ilahduttavinta tuossa taistossa kolmen saalistetun sarjapisteen lisäksi oli uuden, nousevan sukupolven esiin marssi. Teemu Lukkari ja Jere Moilanen laukoivat liigauransa ensimmäiset täysosumat ja olivat vahvasti esillä läpi ottelun.

Asetelmat lauantain taistoon ovat enemmän kuin mielenkiintoiset. Mad Max löi lauantaina Tammisaaressa ESC:n niukasti, mutta riittävästi maalein 7-6 ja nousi vain kahden pisteen päähän pudotuspelipaikasta, yhden ottelun vähemmän pelanneena kuin kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä ESC. Mikäli Tervarit ei kykene hoitelemaan kotisalissaan täyttä pistepottia, myös seuran presidentin Jussi Törmän hallinnoimien joukkojen asema sarjassa käy vallan tukalaksi. Oululaiset ovat tahkonneet jo 17 kierrosta runkosarjasta, kun esimerkiksi ESC:llä on pelattuna 15 peliä ja Maxeilla on otteluita takanaan vasta 14.

Sairastuvalta tihkuneiden tietojen mukaan Juho Keskistä vaivannut polvivamma on hoidettu tähystämällä, mutta paluu kilpakentille siirtynee pitkälle helmikuuhun. Taistelija Adrian Rizvani on puolestaan nähty jo kuntosalilla, mutta pelit saavat vielä odottaa. Iiro Vandellin kipsattu käsi ei läpäise kansainvälisiä turvastandardeja: uusintaottelu urheilutalon tukirakenteita vastaan siirtynee vielä parilla viikolla.

Tervarien Jussi Törmä ei ole työntämässä päätä pensaaseen.

-Kyllä näitä pelejä on jo niin monta vuotta seurattu käytännössä jokaisesta vinkkelistä tuomarin hommat mukaan lukien, kohdallemme sattunut vastoinkäymisten suma täytyy vain käsitellä ja elää muuttuvan kokoonpanon kanssa. Ari Makowski teki jo onnistuneen paluun viime viikonvaihteen vierasreissulla, ja helmikuun loppuun mennessä, toki ilman uusia loukkaantumisia, koko joukkueen pitäisi olla jo täydessä pelikunnossa. Nyt meidän täytyy vain venyä ja napata ne riittävät pisteet, jotka varmistaisivat paikan pudotuspeleihin, Törmä teroitti.

Tervarit ja Mad Max esittävät yleisölle parastaan kello 17.30 Oulun urheilutalolla. Tule ja tue!

Kommentit