Uutinen

Ouluhallin palloilusali

TPK vieraaksi lauantain juhlaotteluun

Lauantaina 22.11. juhlitaan Oulun Tervarien 20-vuotisjuhlia futsalin merkeissä. Oulun urheilutalolle saapuu rakas kiistakumppani TPK, jonka kanssa Oulun punamustat ovat käyneet lukuisia tiukkoja ja tunteikkaita vääntöjä kuluneiden liigavuosien aikana. Ottelun alkuvihellys puhalletaan kello 15.00.

Sijoitukset sarjataulukossa luovat mielenkiintoisen alkuasetelman lauantain juhlapelille. Tervarit on Futsal-Liigan taulukossa sijalla kolme ja sillä on kerättynä 12 pistettä viidestä ottelusta. Joukkueen ainoan tappion pääsyyllinen oli liigan jaetulla kärkipaikalla tuulettava KaDy, joka on esittänyt syyskauden aikana vakuuttavia otteita ympäri valtakunnan ja porskuttaa edelleen tappioitta. TPK on tällä hetkellä kuudentena, mutta voitto lauantain kamppailusta voisi nostaa sen neljän parhaan joukkoon tässä vaiheessa kautta.

Tervarien pelaajatilanne on tällä hetkellä hyvässä balanssissa. Pitkäaikaispotilas Oskari Tervon pelikunto on pienoinen arvoitus, muuten Jani Paanasella ja Riku Haatajalla pitäisi olla käytössään täysi miehitys terveitä jalkoja ja Juha-Matti Savolaisen venyvät kädet. Pelaajarintamalta viimeisinä päivityksinä voidaan nostaa esiin Dritan Stafsulan siirtyminen kahta sarjatasoa alemmaksi FC OPA:n paitaan siviilikiireidensä vuoksi ja Henri Heikkilän henkilökohtainen aikalisä uransa jatkon suhteen. Oululaisten harjoitusringissä riittää kuitenkin nuoria ja nälkäisiä haastajia, jotka hakevat pelituntumaa yhteistyöjoukkue Herculeksen riveissä futsalin Kakkosessa.

20-vuotisjuhlan kunniaksi Oulun Tervarit tarjoaa kannattajilleen pullakahvit (myös mehua tarjolla pikkukansalle), joten kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen ottelun alkua nauttimaan urheilutalon tunnelmasta kahvin kera. Tervetuloa juhlimaan kanssamme.

Pääsyliput otteluun maksavat aikuisilta 10 euroa, eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja varusmiehiltä 7 euroa ja lapsilta 5 euroa. Kausikortteja on myös saatavilla kuluttajaystävälliseen hintaan: peräti yhdeksän kotiottelua sisältävä kortti kustantaa vain 50 euroa. Lippukassalla maksuvälineenä käy valitettavasti vain käteinen.

Kommentit