Uutinen

Ouluhallin palloilusali

TPK saapuu kylään lauantaina

2010-luvulla Tervarelle tutuksi käynyt pudotuspelivastus TPK saapuu vierailulle Oulun urheilutalolle tulevana lauantaina eli 18.1. kello 15.00 alkavaan kamppailuun. TPK on aloittanut kautensa materiaaliin nähden vaisusti, sillä joukkue on saanut kasaan 11 pelaamassa kamppailussaan vasta 11 pistettä, joka oikeuttaa tasaisessa liigassa sijalle 11 ja joukkue on tällä hetkellä karsijan paikalla. Tosin matkaa pudostuspeliviivaan oikeuttavaan sijoitukseen on vaivaiset kolme pistettä.

Oivaan pelivireeseen ilmojen kylmetessä lämminnyt Tervarien kapteeni Ari Makowski tunnusti, että punamustilla ei ole lauantaina varaa ylimielisyyteen:

’Kolme vierasvoittoa vaikeista asetelmista on hieno osoitus potentiaalistamme, mutta niistä jokainen on ollut pienen marginaalin pelejä, ja huonommalla tuurilla olisivat voineet kääntyä myös vastustajalle. TPK on erittäin kokenut ja myös taitava joukkue, joka varmasti petraa sijotustaan vielä, Makowski kertoi.’

Tervarien pelityyli on kokenut olennaisen muutoksen sitten viime kevään. Aiemmin melkoisia maaliorgioita viettänyt oululaisryhmä on osunut tällä kaudella keskimäärin kolme kertaa pelissä.

’Olemme keskittyneet Jani Paanasen johdolla organisoituun puolustuspelaamiseen ja koko joukkueena toimimiseen myös pallottomana. Siinä valossa päästettyjen maalien sarake kertoo enemmän ja olemme päästäneet vain 26 takaiskua 12 pelissä, joten suunta on oikea. Olemme saaneet viime peleissämme tarvittavia onnistumisia, joten luotto pelitapaamme on vahvistunut koko jengillä kauden kuluessa, Makowski valotti.’

Tervetuloa lauantaina kannustamaan Tervarit kohti runkosarjan kärkitaistoja Oulun urheilutalolle. Mikäli et pääse paikan päälle, tähänkin otteluun on saatavana laadukas nettilähetys vain viiden euron maksua vastaan.

Kommentit