Uutinen

Ouluhallin palloilusali

TPK janoaa revanssia

Futsal-liigan runkosarjan jännitteet ja panokset kasvavat mentäessä kohti maaliskuuta ja jo kauan odotettuja pudotuspelejä. Tervarit on käytännössä varmistanut paikkansa kahdeksan parhaan joukkoon, mutta kotiedulla on suuri merkitys jo puolivälierissä.

Lauantaina Oulun urheilutalolle saapuu viime kevään puolivälierävastustaja Turusta eli TPK. Asetelmat lauantain taistoon ovat herkulliset: 17 pelatun kierroksen jälkeen joukkueet ovat tasapisteissä ja matkaa neljäntenä olevaan Sieviin on kolme pistettä, joten ottelun häviäjä voi pitää kamppailua todellisena kuuden pisteen tappiona, mikäli Sievi onnistuu lauantaina nappaamaan täyden pistepotin kotisalissaan Loiskeelta.

Tervarien ykkösnyrkki on ollut viime peleissä todella kuumana. Ari Makowskin ja Oskari Tervon johtama nelikko on rankaissut vastustajaa peräti 15 kertaa neljässä edellisessä ottelussa, joten TPK:n fokus lienee tehokentän pimentämisessä tarkalla oman alueen pelaamisella. Turkulaisten tehokkain vastustajan päädyssä on ollut Kai Lempinen (14+10), joka ainoana TPK:n pelaajana mahtuu pistepörssin top-25 listalle.

Syyskierroksella Tervarit oli Turussa vahvempi toisella jaksolla ja nousi 1-2 tappioasemasta komeaan 6-3 voittoon. Tuolloin oululaisten voiton takuumiehenä kunnostautui neljä maalia upottanut Dritan Stafsula, jonka pelaaminen lauantaina on hyvin epätodennäköistä AC Oulun harjoituspelikiireiden vuoksi.

Tervarit ja TPK iskevät kirjaimellisesti yhteen lauantaina 18.02. kello 19.00 Oulun urheilutalolla. Tätä ottelua ei kannata missata!

Kommentit