Uutinen

Ouluhallin palloilusali

TP-49 vieraaksi lauantaina – vastassa nälkäinen kotijoukkue

Nousijajoukkue Toijalan Pallo-49 voitti marraskuussa pelatussa syyskierroksen ottelussa kotisalissaan Tervarit maalein 7-3 (4-1). Joulukuun puolella peliään selkeästi petraneet Oulun punamustat purjehtivat lauantain otteluun kuuden peräkkäisen voiton siivittämänä, joten TP-49 saa venyä parhaimpaansa, mikäli mielii viedä täyden pistepotin Akaalle.

Tervarien kausi on kuin toisinto viime keväältä. Tuolloin oululaiset punnersivat itsensä putoamistaistosta sijalle kuusi kärsien sarjan jälkimmäisellä puoliskolla vain kaksi tappiota. Tällä hetkellä asetelmat ovat kuitenkin selkeästi paremmat kuin 12 kuukautta sitten, sillä matkaa sarjan kärkipaikkaankin on vain 10 pistettä, kun runkosarjan pelejä on oululaisten osalta jäljellä kahdeksan ja jaettavia pisteitä vielä 24 kappaletta.

Oululaisten viime viikonlopun tuplapelit olivat tuloksellisesti napakymppi: lauantaina Raumalla Tervarit oli läpi kamppailun kuskin paikalla ja vei pelin numeroin 6-2. Sunnuntaina KF Kosova näytti olevansa vahva ja vaarallinen joukkue tähän sarjaan, mutta hyvin puolustanut vierasjoukkue taisteli tärkeän 5-4 voiton Samppalinnasta.

– Lauantaina olimme oikeastaan kaikilla osa-alueilla FC Raumaa vahvempia ja loppunumerot kuvasivat varsin hyvin pelitapahtumia. Sunnuntaina Turussa Kosova tuli heti alkuvihellyksestä lähtien päälle todella kovaa ja oli läpi ottelun vaarallinen. Pelaajat noudattivat hyvin pelisuunnitelmaamme ja pystyimme hyödyntämään isäntien merkkausvirheitä erikoistilanteissa. Pelasimme yhdeksällä kenttäpelaajalla kaksi täyttä ottelua 26 tunnin sisään lisättynä matkarasituksella, tämä oli hieno työnäyte Tervareilta, vastuuvalmentaja Antti Kaisto summasi.

Tervarien terveystilanne on tällä hetkellä hyvissä kantimissa. Kaistolla on käytössään lauantaina kolme täyttä nelikkoa sekä kaksi maalivahtia, joka mahdollistaa laajan rotaation ottelun sisällä.

Lauantain kamppailu puhalletaan käyntiin kello 14.00 Ouluhallin palloiluhallissa. Saavu paikalle kannustamaan Tervarit voittoon – futsal on parasta paikan päällä.

Liput kamppailuun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä (opiskelijat, eläkeläiset, nuoret) tiketti kustantaa 7 euroa. Alle 12-vuotiaille lapsille sekä Tervarit Juniorien pelaajille otteluun on vapaa sisäänpääsy.

Kommentit