Uutinen

Ouluhallin palloilusali

TP-47 saapuu Ouluun sunnuntaina

Tervarit esiintyy kannattajilleen seuraavan kerran jo tulevana sunnuntaina eli 24.3. Heinäpään palloiluhallissa pelattavassa koitoksessa. Kello 16.00 käynnistyvässä ottelussa vastaan asettuu ennakkotiedoista poiketen TP-47 Torniosta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan vastassa olisi ollut FC YPA, mutta YPA:n rungosta koostuva Sievi Futsal pelaa kolmannen ja ratkaisevan välieräottelunsa GFT:tä vastaan lauantaina kello 19.00 Espoon Tapiolassa.

TP-47 on jo takavuosilta tuttu yhdistelmä kaikille oululaisjoukkueille. Tälle kaudelle Torniossa tehtiin selkeä linjanveto: joukkueen pelaajarunko koostuu perämeren alueen kasvateista, jossa on hyvä miksaus kokemusta (Keijo Huusko, Mikko Väänänen) ja nuorta, nousevaa voimaa (Joona Veteli, Aleksi Gullsten). Rinkiä on vahvennettu ainakin talvikauden perusteella onnistuneilla täsmähankinnoilla. Anatol Bulgakovin ohella Torniossa kesänsä viettävät Guyanan maajoukkuepelurit Trayon Bobb ja Daniel Wilson.

19-vuotiaat guyanalaisnuorukaiset tuovat Tornion peliin liikettä sekä kaivattua kilpailua pelipaikoista. Kaksikko on tehnyt harjoituspeleissä sekä Suomen cupin ensimmäisillä kierroksilla tuhoisaa jälkeä, joten kotiyleisö voi tehdä vertailua tervaripuolustuksen pitävyydestä Kakkosen kärkivauhdissa jo maaliskuulla. Oleg Entprintsevin johdolla alkavaan kauteen valmistautuva TP-47 on tulosten valossa jo nyt hyvässä iskussa.

Tervarien hallikausi on sujunut tyydyttävästi. Tapio Haapaniemen johdolla joukkue on ajanut sisään uutta pelitapaa, mutta talven sitkeä flunssa-aalto on näkynyt valitettavina poissaoloina harjoitustapahtumista. Oskari Tervo parantelee edelleenkin nivustaan futsal-kauden jäljiltä. Paluu kentille ei ole vielä ajankohtaista. Rinkiin ovat liittyneet mukaan Ari Makowski, Adrian Rizvani, Harri Lehtiniemi, Riku Säärelä sekä Tomi Poutiainen, joka ei ole jatkamassa FC YPA:n väreissä.

Tervetuloa sunnuntaina kello 16.00 seuraamaan Tervarien otteita. Otteluun on vapaa pääsy, ja hallin aulassa toimii Tervarien kahvio, jossa on tarjolla mm. tuoreita leivonnaisia.

Kommentit