Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Torstai on toivoa täynnä

Joulukuun ensimmäinen päivä tarjoilee suklaakalenterin avausluukun makupalan lisäksi myös toisen herkkupalan oululaisille futsalin ystäville. Tervarien vieraaksi harvinaisella arkikierroksella saapuu Valkeakosken Mad Max.

Kotijoukkueen alkukausi on ollut melkoista vuoristorataa. Tervarien suoritustaso on heitellyt ihan liikaa jo yksittäistenkin otteluiden sisällä. Seitsemän pelatun kierroksen jälkeen oululaisten maaliero on kaksi maalia miinuksen puolella, johon pudotuspelien kotietua runkosarjassa hakeva joukkue ei missään nimessä voi olla tyytyväinen. Manageri Jussi Törmän mukaan suurimmat ongelmat ovat olleet oman pään pelaamisessa: alakerran helpot virheet näkyvät taululla ja hyökkäyksiin lähdettäessä palloa ei ole saatu riittävän nopeasti pelattua ylöspäin.

Tervarien peleissä on toki nähty myös runsaasti hyviä elementtejä, jotka huomioi myös futsal-maajoukkueen valmentaja Jouni Pihlaja. Viime viikonvaihteessa järjestetyllä kartoitusleirillä taitojaan esittelivät liigan pistepörssin nelonen Oskari Tervo, Ari Makowski ja Iiro Vandell. Mad Maxia leirillä edusti Vesa Pajula.

Asetelmat torstain kamppailuun ovat herkulliset: vieraaksi saapuva Mad Max on oululaisia vain yhdeen pisteen jäljessä ja joukkueet löytyvät sarjataulukosta sijoilta kuusi ja seitsemän. Valkeakosken salipalloilijoiden maaliero on pahasti mollivoittoinen, sillä joukkue on pakkasen puolella peräti 12 maalin verran.

Tervarit ja Mad Max iskevät yhteen torstaina 1.12. kello 18.30 Oulun urheilutalolla. Tervetuloa!

Kommentit