Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Terwaarien cup-taival katkesi hylkäykseen

Futsalin Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle pelillisesti edenneen Tervarien kakkosjoukkueen urakka sai ikävän lopun. Sääntöepäselvyyksien vuoksi liian montaa Futsal-liigan avauskierroksella pelannutta peluria cupin ottelussa käyttänyt Terwaarit voitti APV:n puhtaasti maalein 11-0, mutta protestin tehnyt alavutelaisryhmä jatkaa cupissa eteenpäin ”oikeuden” päätöksellä loppuluvuin 5-0.

Tervarien manageri Jussi Törmä hyväksyi päätöksen, mutta ei epäselvään tilanteeseen johtaneita, edeltäviä tapahtumia.

-Tiedustelin asiaa hyvissä ajoin useaan otteeseen ennen ottelua suoraan Palloliiton futsal-päällikkö Jyrki Filpulta ja tulimme yhdessä siihen näkemykseen, että kauden ensimmäiset viralliset ottelut Terwaarien joukkueessa pelanneet ja sen pelaajiksi rekisteröidyt pelimiehet olisivat edustuskelpoisia myös toisella kierroksella, riippumatta siitä ovatko he käyneet kentällä cupin otteluiden välissä myös liigakentällä. Alavuden protestin jälkeen Filppu kertoi kommentissaan, ettei muista hänen kanssaan käydyn keskustelun tarkkaa sisältöä, ja kertoi meidän olleen puhelimitse yhteydessä vasta lauantaina 15.10. ottelun jälkeen, tuohtunut Törmä selvitti.

– Uskomatonta että saimme aivan väärät ohjeet ja putoamme näin kisasta. Valittamisesta ei ole mitään hyötyä, koska kokemuksesta tiedän, että Tervareilla ei ole mitään mahdollisuuksia saada jotain oikaistua tai saada oikeutta vääryydelle.

Kommentit