Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit tulitti Mad Maxin suohon

Ilves-tappiosta sisuuntunut Tervarit oli torstaina pelipäällä. Harvinaista herkkua arki-illan bussireissun muodossa maistellut Mad Max oli käytännössä ensimmäisistä sekunneista lähtien vastaanottajan asemassa ja ei kyennyt tarjoamaan todellista haastetta tuoreilla jaloilla temmeltäneelle kotijoukkueelle. Tervarit korjasi pistepotin tylyin 10-2 (5-2) lukemin.

Tervarien ykköspyssy oli tänään Adrian Rizvani. Lokakuussa uransa jatkon suhteen aikalisän ottanut pelimanni takoi puhtaan hattutempun ja paukaisi illan kolmannen osumansa ja samalla ottelun voittomaalin 6 metrin rangaistuspotkusta. Tervarien valmennusryhmä oli tehnyt kokoonpanomuutoksia, jotka toimivat myös käytännössä. Avausjaksolla tahtipuikkoa heilutteli Rizvanin johtama nelikko ja toisella jaksolla päärooleihin astelivat Dritan Stafsula ja Heikki Halmet. Oululaisten riveihin tällä kaudella liittynyt Antti Peura on löytänyt paikkansa joukkueessa ja oli torstaina mies paikallaan.

Mad Max pyrki läpi kamppailun vain ja ainoastaan nopeisiin hyökkäyksiin, mutta joukkueen tekemisestä puuttui todellinen tappamisen meininki. Aggressiivisesta pelityylistään tunnetun Tervarien liigahistorian ensimmäinen täysin rikkeetön (ei yhtään kumulatiivista virhettä koko pelin aikana) iltapuhde kertoo jo omaa kieltään ottelun luonteesta.

– Mad Max taipui kyllä tänään luvattoman helposti. Saimme luotua maalien lisäksi lukuisia läheltä piti-tilanteita ja takaiskumaalit voi laittaa ihan oman hölmöilymme piikkiin omalla puolustusalueella. Voitto toki lämmittää vaisun Ilves-pelin jälkeen, mutta tiistaina on edessä ihan eri luokan vastus, kun vastaan asettuu sarjan kärkisijoilla porskuttava Sievi Futsal, Tervarien kapteeni Ari Makowski summasi.

Tervarit esiintyy seuraavan kerran kotiyleisönsä edessä vasta joulun jälkeen. Tapaninpäivän perinteinen hyväntekeväisyyspeli nautiskellaan tänä vuonna futsalin merkeissä ja vastaan asettuu tuolloin AC Oulu. Vain kaksi päivää myöhemmin joukkue on jo tositoimissa, jolloin Ouluun saapuu TP-Kaarle Kokkolasta.

Kommentit