Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit takaisin voittokantaan?

Ilvekselle TV-ottelun viimeisillä minuuteilla voiton lahjoittanut Tervarit kärsi viime lauantaina kirvelevän kotitappion SoFolle. Syyskierroksella rangaistuspotkukisassa taipunut SoFo maksoi kalavelkansa nousten tasoihin varsinaisen peliajan päätössekunneilla tasoihin toistaen temppunsa myös jatkoerässä. Rankkarikisassa vierailija oli erehtymätön ja sieppasi mukaansa kaksi tärkeää sarjapistettä.

Tervarien manageri Jussi Törmä oli pettynyt punamustien esitykseen.

– Joukkueemme ilme oli väsynyt läpi ottelun: emme kyenneet liikuttamaan palloa riittävän nopeasti ja teimme useita alokasmaisia virheitä. Myös palloton pelimme oli surkeaa, SoFo sai maalinsa aivan liian halvalla. Ottelu ei tarjonnut yleisölle hyvää futsalia, Törmä harmitteli.

Sunnuntain pelissä on jo paljon jaossa ajatellen maaliskuussa käynnistyviä pudotuspelejä. GFT ja KaDy ovat tasapisteissä sijoilla kolme ja neljä, saman määrän otteluita pelannut Tervarit on liigassa viidentenä neljän pisteen takaa-ajoasemassa. Sunnuntain jälkeen runkosarjaa on pelaamatta enää kuusi kierrosta, joten vain voitto pitää toivon liekin kolmannesta sijasta hengissä.

– Makowskin Ari parantelee nilkkaansa vielä tämän pelin, muuten loukkaantumistilanteemme on mainio. Dritan Stafsula palaa parketille pelikieltonsa jälkeen. Kurinalaisella esityksellä suora voitto on mahdollinen, meillä ei ole enää varaa SoFo-pelin kaltaiseen esitykseen, Törmä painotti.

KaDy ja Tervarit kisaavat tärkeistä pisteistä Jyväskylän monitoimitalolla sunnuntaina kello 14.00. Tervarien twitter-tili seuraa ottelutapahtumia alla olevassa osoitteessa:

Kommentit