Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit saalistaa Cup-mestaruutta

Tervarit tavoittelee tulevana viikonvaihteeena Futsal-Cupin mestaruutta Jyväskylässä pelattavassa lopputurnauksessa. Viime talvena Cup-voittoa juhlinut järjestävä seura KaDy tippui jo varhaisessa vaiheessa, joten turnauksessa ei nähdä paikallista väriä rajojen sisäpuolella.

Tervarit kohtaa lauantaina kello 17.00 alkavassa välierässä Ilveksen, jo kolmannen kerran tällä kaudella. Syyskieroksella tupsukorvat veivät voiton rangaistuspotkukisaan venyneessä kamppailussa ja helmikuun TV-ottelussa Timur Inapshba nöyryytti oululaisia vain runsas minuutti ennen varsinainen peliajan päätöstä tsippaamalla voittomaalin 10 metrin kumulatiivisesta rangaistuspotkusta yli Juho Keskisen. Tervareilla on siis paljonkin hampaankolossa ja makoisat kalavelat maksamatta Tampereen taitaville takkuturkeille.

Ilveksen pelaajavalmentaja Antti Teittinen ennakoi lauantaiksi vähämaalista ja tasaista koitosta turnauksen ennakkokatsauksessa.

– Tervarit on erittäin vaarallinen joukkue, jonka joukkuepelaaminen on ottanut tämän kauden aikana suuria harppauksia eteenpäin. Joukkueessa on ollut aina hyviä yksilöitä, mutta nyt oulaiset pelaavat paremmin organisoituneena joukkueena. Tervarit sai tälle kaudelle erinomaisia vahvistuksia ja heidän erikoistilannekuvionsa ovat olleet vaarallisia, joten meidän täytyy olla tarkkana läpi ottelun, Teittinen painotti.

Tervarien päävalmentaja Jani Paananen uskoo joukkueestaan löytyvän ratkaisuvoimaa.

– Ilves pelaa täydellistä joukkuepeliä, mutta meiltä löytyy taitavia yksilöitä, jotka voivat kääntää tasaisen pelin eduksemme. Jos pystymme pitämään pakkamme kasassa ja olemaan kurinalaisia täydet 40 minuuttia, niin olemme vahvoilla. Pallonhallintapelimme on mennyt eteenpäin kauden aikana, kuten myös organisoitu joukkueena toimiminen. Siinä ovat avaimet koko turnauksen voittoon, Paananen alleviivasi.

Toisessa välieräparissa kohtaavat GFT ja Futsal-Ykkösen liigakärki PP-70 Tampereelta. Futsal-Cupin loppuottelu pelataan sunnuntaina 16.2. kello 15.00. Tervarien twitter-tili seuraa viikonlopun tapahtumia tiivisti osoitteessa https://twitter.com/OulunTervarit

Futsal-Cupin virallinen turnausennakko on luettavissa alla olevassa osoitteessa:

http://files.nimenhuuto.com/team_files/3544/330963_qe4BvhwKVA_original.pdf?1392296956

Kommentit