Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit oli jälleen vahva kotisalissaan

Lauantain myöhäisottelussa kolme pistettä FC OPA:lta ryöstänyt nousijajoukkue SC Riverball taipui kauden avaustappioonsa Tervarien vieraana.Kauden neljä avausotteluaan tappioitta selvittänyt Tervarit vei ottelun nimiisä maalein 5-1 (2-0).

Punamustien ykkösnyrkki oli isänpäivän kunniaksi todellisella pelipäällä ja viimeisteli isäntien kaikki viisi osumaa. Futsal-ykkösen pistepörssin kärkipaikalle noussut Ville Niskala keräsi tehot 2+1, ottelun parhaana palkittu Matias Juntunen 1+1, Jere Moilanen 1+2 ja Iiro Vandell 1+1.

– Kakkoskenttämme ei saanut tänään tehomerkintöjä, mutta kykeni luomaan ihan riittävästi tekopaikkoja, joten en ole huolissani maalien kertymisestä pääasiassa ns. avauskentällisellemme, Tervarien vastuuvalmentaja Antti Kaisto kertoi.

Tervarit liikutti hyvin palloa ja pystyi rikkomaan joensuulaisten puolustusmuodon. Lari Honkanen sai puolustukselta hyvin tukea ja joutui päästämään ottelun ainoan takaiskun taakseen vasta ajassa 38.44, joten kotijoukkueen voitto ei ollut kamppailun toisella jaksolla enää vakavasti uhattuna.

-Pystyimme pelaamaan palloa Riverballin muodon sisään ja saimme sen kautta luoduksi riittävästi laadukkaita tekopaikkoja, jotka konkretisoituvat myös tulostaululla, Kaisto kehui.

Tervarit on osoittanut syyskauden peleissään, että se ei sorru ylimielisyyteen, kun vastassa on ollut peräti kolme sarjanousijaa. Näistä kolmesta pelistä punamustien plakkariin kertyi täydet yhdeksän sarjapistettä maalierolla 19-2.

-Vastus kovenee sarjan edetessä, mutta mielestäni myös pallollinen pelaamisemme on mennyt eteenpäin sitten sarjan avanneen FC OPA-ottelun. Olen tyytyväinen myös pallottomaan pelaamiseemme, koko joukkue hoitaa nöyrästi puolustusvelvoittensa, Kaisto alleviivasi.

Tervarien kausi jatkuu kahden viikon kuluttua Turun tuplavieraspeleillä. Lauantaina 21.11. oululaisia isännöi TPK ja sunnuntaina 22.11. haasteen esittää neljäs sarjanousija KF Kosova.

Kommentit