Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit nollapelillä jatkoon

Tervarit lunasti paikan Suomen Cupin puolivälierissä voittamalla raahelaisen AS Moonin kotisalissa puhtaasti 7-0 (3-0).

AS Moon haastoi isäntänsä miehekkäästi, mutta ei voinut paremmalleen mitään. Tervareilla oli varaa jopa löysäillä ja leikitellä näyttävillä kuvioilla kantapääkikkoineen, minkä vuoksi AS Moon pääsi välillä väläyttelemään vaarallisesti. Tosiasiallista uhkaa vieraista ei kuitenkaan ollut.

Ottelu alkoi verkkaisesti ja alta puolen minuutin Juha-Matti Savolaisen vartioimalla Tervari-maalilla oli paha tilanne. Kolmea minuuttia myöhemmin Iiro Vandellin oikea-aikainen katko pelasti isännät 2 vs 1 hyökkäyksen aiheuttamilta takaiskuilta.

Parin herätyksenä toimineen ravistelun jälkeen Tervarit lisäsi otteluun tempoa ja AS Moonin rooliksi jäi juosta perässä. Ylärimaa lähemmäksi kuparisen rikkomista AS Moon ei päässyt. Lopusta piti huolen Savolainen.

Tervarit onnistui kirjauttamaan pisteitä laajalla rintamalla. Kovimmat tehot keräsi Adrian Rizvani (1+2) ja Henri Heikkilä (2+0).

Cupin puolivälieräparit arvotaan heti uuden vuoden jälkeen. Peliaika päättyy tammikuun lopussa. Voittajat selviävät lopputurnaukseen, joka pelataan tällä kaudella Jyväskylässä. Yksi mahdollinen vastustaja on OsPa, joka voitti lauantaina Feeniks FS:n 7-1.

Kommentit