Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit metsästää kauden avausvoittoa

Viidestä pelistään vasta yhden pisteen napannut Tervarit isännöi lauantaina Castrenilla SJK:n farmijoukkuetta, joka pelaa nimellä Kerho 07. Farmijoukkueen tapaan myös Kerhon kokoonpano elää ottelusta toiseen riipuen SJK:n edustusjoukkueen sekä junioriakatemian otteluohjelmista ja mahdollisista poissaoloista, joten sen tarkemmin ei tässä vaiheessa ole vielä syytä luoda syväanalyysiä vieraiden kokoonpanosta.

Esiin kannattaa kuitenkin poimia kolmikko Daniel Caumo-Juuso Simpanen-Mikael Muurimäki, joka pelatessaan on huikea trio Kakkosen tasolle. Caumo maalasi viime kaudella 19 pelaamassa Ykkösen pelissään peräti kahdeksan täysosumaa, mutta on joutunut hakemaan vauhtia reserveistä. Juuso Simpanen pyöritti vielä viime kaudella Veikkausliigassa Hongan keskikentän kautta peliä ja jäähdyttelevä Mikael Muurimäki on vieläkin potentiaalinen 15 maalin mies kaudella 2013 Kakkosessa.

Kerho 07 alkukausi on sujunut menestyksekkäästi, mikä tosin ei tule suurena yllätyksenä kentälle esiintyneiden pelaajien listaa tarkastellessa. Kerho on sarjataulukossa kolmantena kerättyään viidessä pelissä 10 pistettä maalierolla 9-5. Tervarien saldo on puhtaasti tilastomatematiikkaa pyörittelemällä murheellinen: viidestä pelistä pisteitä yksi ja maaliero pakkasella luvuin 3-11, joten parannettaa löytyy rutkasti.

Tosin, joukkueen materiaalista pitäisi löytyä nähtyä enemmän kaksinkamppailuvoimaa ja myös ratkaisijoita. Pelaajarintamalla on kuluneen seitsemän vuorokauden aikana tapahtunut jälleen liikehdintää: Olli Vilppola pakkasi kassinsa ja suuntaa Hyvinkäälle suorittamaan diplomityötään ja Torniossa loukkaantuneen Harri Lehtiniemen kauden jatko selviää ensi viikolla magnettikuvista. Miikka Paldan on käynyt kokeilemassa jo kuntoaan vihreän veran puolella ja Jukka Puurusen pelikunto on testiä vaille valmis kuten myös kevään aikana vammoista kärsineen Santtu Perttusen. Roope Blomberg puolustaa Juha-Matti Savolaisen vartioiman maalin edustan sijasta isänmaata puolustusvoimien leirityksessä, joten Tapio Haapaniemellä riittää pohdittavaa yön hämärille tunneille.

Tule todistamaan taistelevan Tervarijoukkueen pelillistä ilmettä lauantaina Castrenin ulkoilupuistoon kello 16.00. Ilmatieteen laitoksen taholta otteluun on annettu poutatakuu ja kiekkomailat on vihdoinkin pakattu varaston perimmäiseen nurkkaan: sinulla ei ole mitään syytä jättää tätä kamppailua väliin!

Kommentit