Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit matkaa lauantaina AS Moonin vieraaksi

Futsal-Ykkösen kausi jatkuu lauantaina, kun Tervarit matkustaa Raaheen AS Moonin vieraaksi. Ottelu käynnistyy kello 15 ja on luultavasti nähtävissä suorana nettilähetyksen AS Moonin Youtube-kanavan kautta. Kumpikin joukkue hävisi kauden avausottelunsa viime viikonloppuna ja voitto rakkaasta paikallisvastustajasta maistuisi varmasti hyvältä. Lauantain kotijoukkue hävisi Oulussa pelatun FC OPA-vierasottelun 4-3 ja Tervarit hävisivät viime hetken maalilla SC Riverballille 3-2.

AS Moon sijoittui viime kaudella sarjassa viisi 36 pisteellään. Raahelaiset olivat pitkään mukana kärkitaistossa, mutta loppukaudesta saldona oli kolme tappiota, jonka avulla Tervarit nousivat heidän edelleen sijalle neljä. Raahelaisten valmennus on uusiutunut täksi kaudeksi, kun Jan-Eric Hämeenkorpi jäivät sivuun ja päävastuun ottivat pelaajavalmentajat Marko Keinänen ja Timi Knuutinen. Heidän apunaan toimii vielä Ismo Saarela. Pelaajapuolella menetyksiä ovat viime kauden joukkueesta Teemu Aittola, Justus Koivukangas ja kapteeni Antti Uusitalo, jotka siirtyivät Tervareiden riveihin. Uusia pelaajia on nostettu AS Moon Akatemiasta ja Kemistä saatiin avuksi Nico Mäki. Lauantaina on mukana ensi kertaa tällä kaudella jalkapallokautensa JS Herculesissa päättänyt Hannes Seikkala.

Ensimmäisestä ottelusta tulleiden raporttien mukaan raahelaisilla on suurin työ puolustuspelaamisen kanssa ja hyökkäyspelaaminen on viime kausien tapaan terävää vaikka viimeistely jätti avauskierroksella parantamisen varaa. Tervareiden puolustuksen pitävät huomenna kiireisenä tutut nimet Marko Keinäsen ja Timi Knuutisen johdolla. Kaksikon lisäksi mukana on joukko tuttuja pelaajia aiemmilta kausilta, mutta nuorten vastuu on lisääntynyt lähtijöiden myötä.

Tervareiden harjoitusviikko on pitänyt sisällään perusasioiden äärellä olemista. Oululaisten tulee olla lauantaina viime viikonloppua huolellisempi ja jokaisen tulee pitäytyä yhteisessä pelisuunnitelmassa. Riverball aiheutti päänvaivaa Tervareille korkealla prässillä ja prässinpurun kanssa tulisi onnistua huomenna paremmin, jos aiotaan ottaa pisteet mukaan Raahesta. Punamustien on syytä olla tarkkana Moonin erikoistilanteiden kanssa ja itse tulisi olla riittävän sähäkkä ja yllätyksellinen omissa erikoistilanteissa. Tervarit lähtenee otteluun perustaen pelinsä tiiviiseen puolustuspelaamiseen. Maalissa aloittaa joko Lari Honkanen tai Veikka Pekkala riippuen päivän torjuntakunnosta.

AS Moonin tarjoaman nettilähetyksen lisäksi ottelua on mahdollista seurata Palloliiton tulospalvelun kautta ja Tervareiden sosiaalisen median kautta välitetään mahdollisuuksien mukaan tunnelmia huomenna ennen ja jälkeen ottelun.

Kotiavaus on vuorossa sunnuntaina 07.11. kello 15 ja vastassa on PP-70 Tampereelta.

Hanki myös oma Tervareiden kausikortti kaudelle 2021-2022! Hintaa kortille on 40 euroa. Kortti oikeuttaa sisäänpääsyyn Tervareiden kotiotteluihin Futsal-Ykkösessä. Ottelut pelataan Ouluhallin laajennusosassa Kiitäjä-hallissa. Voit ennakkotilata ja maksaa kortin verkossa laittamalla yhteystietosi mailiimme: ouluntervarit [at] gmail.com

Kommentit