Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit Mad Maxien vieraaksi

Tervarit palaa työn touhuun kahden viikon tauon jälkeen matkatessaan Valkeakoskelle Mad Maxin vieraaksi kello 15 alkavaan otteluun. Tauon aikana pelattiin Futsal Cupin lopputurnaus ja kuluvalla viikolla U19 futsalmaajoukkue leireili Valko-Venäjällä ja pelasi kaksi ystävyysottelua isäntiä vastaan. Tervareista otteluissa olivat mukana Toni Kaikkonen, Santeri ja Taneli Kohonen sekä Arttu Niemelä. Kumpikin otteluista päättyi Valko-Venäjän 3-2 voittoon. Oululaisista maalinteossa onnistui kummassakin ottelussa kertaalleen Taneli Kohonen. Maajoukkueen päävalmentaja Kerkko Huhtanen nimesi nelikon maaliskuun 1. – 3.päivien leirille, joka valmistaa joukkuetta maaliskuun lopussa alkaviin EM-karsintoihin.

Lauantain joukkueet kohtasivat aiemmin kaudella Oulussa ottelussa, jossa Tervarit otti 8-4 voiton. Valkeakoskelaiset ovat ennen ottelua sarjassa sijalla 8. 22 pisteellään pisteen turvin pudotuspelipuolen paremmalla puolella. Tervarit on sarjassa viimeisenä 10 pisteellä kolmen pisteen päässä PJK:sta, joka on sarjassa karsijan paikalla. Maxit pelasivat viime viikonloppuna Futsal Cupin lopputurnauksena, joka päättyi suurinumeroiseen finaalitappioon Leijona Futsalille. Liigassa joukkueella on kaksi tappiota alla FC Kemille ja JoSePalla. Kuudesta viimeisestä ottelusta koskilaisten saldona on yksi voitto ja viisi tappiota. Tervareiden kuuden viimeisen ottelun saldo on identtinen tämän päivän isäntien kanssa.

Kummallakin on ottelussa isot panokset, kun sarjaa on jäljellä vielä kolme kierrosta. Maxeja luotsaa espanjalainen pelaajavalmentaja Alex, joka on saanut joukkueen hyvään iskuun. Pelaajistosta kolme nousee esille pisteiden valossa, Justus Kunnas on paukuttanut liigassa jo 20 maalia, Matti Jussilalla on kasassa 16 syöttöä ja Harri Matinarolle pistesarake näyttää 19 pistettä. Maalissa Jan Holm on pelannut vahvan kauden noussen jo maajoukkueen mukaan EM-karsintoihin valmistavalle leirille yhdessä Justus Kunnaksen kanssa. Valkeakoskelaiset ovat olleet vahva kotijoukkue, josta kertoo saldo kuusi voittoa ja kolme tappio kotisalissa. Kotona ovat kaatuneet esimerkiksi Sievi FS, GFT ja Leijona Futsal.

Tervarit lähtee kauden kolmanneksi viimeiseen otteluun hakemaan täydennystä pistesarakkeeseen välttääkseen putoamisen Futsal-Ykkösen. Edelliset kaksi kotiottelua tuottivat neljä pistettä ja helpottivat oululaisten asemaa sarjassa. Tervarien loppukauden ohjelmassa on tämän päivän ottelun jälkeen vieraspeli lauantaina 2.3. FC Kemiä vastaan. Runkosarjan päätöskierroksella Ouluun saapuu lauantaina 9.3. JoSePa.

Joukkueella on vielä tehtävää kolmella viimeisellä kierroksella. Joukkueen pallollinen pelaaminen on mennyt eteenpäin kauden aikana, mutta joukkuetta on vaivannut tehottomuus maalipaikoissa. Omassa päässä puolustuspeli on myös tiivistynyt kauden kuluessa. Haastetta viikonloppuun tuo samaan aikaan käynnissä oleva U19 Futsal-liigan lopputurnaus, jossa on Haukiputaan Pallon mukana osa Tervareista. Tarkempi kokoonpano julkaistaan tunti ennen ottelua. Iltapäivän ottelua on mahdollista seurata totutusti suorana lähetyksenä Futsal-liiga.tv:n kautta.

Kommentit