Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit löi SC Riverballille luun kurkuun toisella jaksolla

Joensuussa kauden avausottelunsa maalein 2-3 hävinnyt Tervarit tuli sunnuntaina ottelun toiselle jaksolle sisuuntuneena, latasi pallon yhteensä viidesti vierailijoiden verkkoon ja otti tärkeät kolme pistettä loppuluvuin 7-2 (2-2).

Kotijoukkueen avausjakson pelaamista leimasi hermostuneisuus ja helpot pallonmenetykset avasivat Riverballille useita potentiaalisia maalintekotilanteita. Veikka Pekkala oli kuitenkin sunnuntainakin mies paikallaan Tervarien tolppien välissä ja antoi torjunnoillaan jälleen joukkueelleen mahdollisuuden voittoon.

Tervarit kävi avausjaksolla 1-0 ja 2-1 johdossa mainion maalintekovireen löytäneen Teemu Aittolan osumilla, mutta kotijoukkueen virheet omassa päässä mahdollistivat 2-2 taukolukemat.

– Olimme ensimmäisellä jaksolla vaarallisia kentän kummassakin päädyssä. Toisaalta loimme ison nipun hyviä maalintekotilanteita, mutta vastaavasti lukuisat pallonmenetykset ja väärät ratkaisut antoivat vieraille mahdollisuuden, Tervarien vastuuvalmentaja Antti Kaisto manasi.

Toinen jakso oli Tervarien. Vaihtopenkiltä irti päästetty Adrian Rizvani (2+2), nuoren varsan lailla kahteen suuntaan kirmannut 43-vuotias Heikki Halmet (0+3) ja Simon Thurling (3+0) mellastivat vastustattomasti vierasjoukkueen puolustusalueella jättäen joensuulaiset aseettomiksi.

-Toisen jakson esitys oli sitä futsalia, johon meidän taitotasomme pitääkin riittää. Sovimme kopissa tauolla, että tästä ottelusta ei ole vieraille pisteitä tarjolla ja jokainen ukko nosti tasoaan. Adrian Rizvani teki erinomaisen sisääntulon pidemmän tauon jälkeen ja toinen konkari Heikki Halmet jakoi palloa erinomaisesti, Kaisto kehui.

Joulun jälkeen kaikki neljä pelaamaansa ottelua tappioitta taistellut Tervarit nousi sunnuntain voittonsa myötä takaisin taistoon suorasta sarjapaikasta. Punamustat on edelleen Ykkösen sarjataulukossa sijalla 11, mutta eroa aurinkoon eli yhdeksänteen sijaan on enää kaksi pistettä. Tuolla paikalla on paikallisvastus FC OPA, joka on lisäksi pelannut yhden ottelun Tervareita enemmän.

Tervarit pelaa seuraavan sarjaottelunsa jo ensi lauantaina, kun Ouluhallin Kiitäjään vieraaksi saapuu FC Rauma. Ottelu puhalletaan käyntiin kello 15.00 ja yleisö on jälleen tervetullut hallin lehtereille.

Kommentit