Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit kohtaa Iisalmen paremman

Tervarit ovat kulkeneet tämän kauden 2013 Kakkosen alkutaipaleet läpi pimeän ja synkän polun, jota ovat varjostaneet niin loukkaantumiset kuin muutkin ongelmat eikä joukkuetta ole siunattu edes tuurilla. Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet kohti valoa ja tulevia koitoksia, joista ensimmäisenä on Iisalmen ykkösurheiluseuran PK-37:n edustusjoukkue.

Iisalmen joukkue on jo vuosikausia pelannut Kakkosta ja joukkue on yleensä ollut sarjataulukon keskivaiheilla eikä joukkue ole tälläkään kaudella antautunut muiden vietäväksi. Tällä hetkellä sarjataulukon perusteella Tervareille ei todellakaan ole odotettavissa helppoa kotiottelua, josta joukkue kävelee helposti kolmen pisteen kanssa koppiin.

Tällä kaudella yksikään ottelu ei ole ollut sellainen, mutta Ylivieskassa joukkueessa näkyi merkkejä siitä, tuloksesta huolimatta. YPan ammattilaisjoukkue toki latoi numerot taululle, mutta Tervarit näytti aika ajoin mahtavia otteita ja toisen puoliajan alussa 3-1 kavennus roikkui ilmassa hyvän tovin ennen kuin YPa laukoi ensimmäisen kerran boksiin päästyään pallon verkkoon.

Mikäli Tervarit pääsee ylivieskalaiseen tehokkuuteen kotiottelussaan Iisalmea vastaan, on tulossa kauden ensimmäiset kolmen pisteen juhlat. Eikä kyllä tippaakaan liian aikaisin… Tervarit on valahtanut sarjataulukon pohjalle ja seuraavien kolmen tai neljän ottelun aikana on tapahduttava muutos parempaan tai loppukaudesta tulee todella pitkä ja vaivalloinen taival samaisella synkällä ja pimeällä polulla, jota tähän asti on kuljettu.

Nyt pitkäaikaisloukkaantuneista on poissa Harri Lehtiniemi, Oskari Tervo ja Jarno Rova. Tämän lisäksi kokoonpanossa on tapahtunut viikon aikana joitakin muutoksia. Valmentaja Tapio Haapaniemen tärkein kysymys lienee viime maanantaina ollut, että miten saada puolustus pitämään? Toivottavasti Tapi on tämän ratkaissut. Se selviää tällä kertaa vain paikan päällä!

Castrénin urheilupuistossa lauantaina 8.6. klo 16.00 Tervarit – PK-37.

Kommentit