Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit kohtaa Dynamon

Tervarien kovien kotiotteluiden sarja saa jatkoa, kun mestari-Ilveksen jälkeen Ouluun saapuu vieraaksi viime kauden pronssimitalisti Kampuksen Dynamo Jyväskylästä. Ottelu pelataan Urheilutalossa lauantaina klo 15:00 alkaen. Neljän pelatun kierroksen jälkeen Tervarit seilaa sarjassa yhä ilman tappioita varsinaisella peliajalla. Kaksi viimeistä ottelua on venynyt uusien sääntöjen mukaisesti jatkoajalle ja siitä rangaistuspotkukilpailuun, joissa Tervarit hävisi Ilvekselle kotona ja voitti edellisellä kerralla SoFo:n vieraissa.

Uusiutunut Tervari-pakka onkin sarjataulukossa hyvissä asemissa kolmantena heti hurjassa vireessä olevan Sievi Futsalin ja GFT Espoon jälkeen. Kesällä kaksi avainpelaajaa Italian ammattilaiskentille menettänyt KaDy on viidentenä myös isku etäisyydellä kärjestä.

Hyvä alku on näkynyt Urheilutalon katsomossa sillä Ilvestä vastaan syntyi komea yleisöennätys 304 katsojaa ja sarja-avauksessakin lukema oli kolminumeroinen. Tervarien hyvät otteet on noteerattu myös huipulla. Joukkueesta valittiin kolme pelaajaa maajoukkue-ehdokasleirille ja yksi varalle. Leirillä katsastetaan pelaajia mahdolliseen joulukuun alun Tanskan turnaukseen jossa vastassa olisi ensimmäistä kertaa muut pohjoismaat sekä tammikuun Hyvinkäällä ja Tammisaaressa pelattaviin Tshekki-otteluihin. Suomi -paitaan ovat tyrkyllä Juho Keskinen, Ari Makowski ja Riku Säärelä sekä varalla Oskari Tervo. Leiriläisiin kuuluu myös ex-Tervari Ville Lindgren, joka on GFT:n pelaajavalmentaja.

Futsalissa tapahtuu muutenkin tänä viikonloppuna. Maajoukkueen päävalmentaja Mico Martic ja maalivahtivalmentaja Dusan Matic pitävät ensimmäisen nuorten alueleirin pohjoisessa , joka on tarkoitettu alle 23-vuotiaille pelaajille. Leiriä pidetään sunnuntaina Haukiputaan Jatulissa ja sinne on tulossa noin 30 pelaajaa Pohjois-Suomen futsal joukkueista, apuvalmentajina leirillä toimivat Tervareiden valmentajat Jani Paananen ja Pauli Leviäkangas.

Balkanin valmennuskaksikko vierailee alueella jo lauantaina käyden ensin Raahessa katsomassa kakkosen sarjaottelun ennen Tervarien liigaottelua.

Kommentit