Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit isännöi lauantaina KF Kosovaa

Kautensa alle todellisen taitotasonsa aloittanut Tervarit kohtaa lauantaina 12.11. kello 14.00 Ouluhallin palloiluhallissa pelattavassa kamppailussa Turusta vieraaksi saapuvan KF Kosovan. Kolme edellistä otteluaan hävinnyt Oulun punamustat on jo tässä vaiheessa kautta tiukan paikan edessä, mikäli joukkue mielii nousta mukaan vielä nousutaisteluun.

Tervarien viime viikonloppuna JoSePaa vastaan pelattu vierasottelu oli tyly oppitunti. Viime kauden päätteeksi Ykköseen pudonnut kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti läpi avausjakson ja johti tauolle mentäessä ottelua tylysti 6-0 numeroin. Ottelun loppunumerot kirjattiin isännille maalein 7-0.

– JoSePa oli todella vahva kotisalissaan. Emme kyenneet avausjaksolla vastaamaan ollenkaan heidän pallolliseen pelaamiseensa ja olimme käytännössä koko jakson paineen alla. Saimme puoliajalla kuitenkin kasattua vielä ryhtiä tekemiseemme, mutta kuparinen jäi rikkomatta ja pakko antaa tunnustusta kotijoukkueelle; tuo oli divaritasolle loistava työnäyte, Tervarien vastuuvalmentaja Antti Kaisto tunnusti.

Fyysinen KF Kosova on avannut kautensa pisteiden valossa kelvollisesti, sillä Turussa kotiottelunsa pelaava punamusta joukkue on kerännyt viidestä ottelusta kahdeksan sarjapistettä ja löytyy Ykkösen sarjataulukosta sijalta kuusi.

Tervarien lähtökohdat otteluun ovat selkeät: tappioon ei ole varaa, pallo täytyy pitää liikkeessä ja koko joukkueen aktiivisen pallottoman pelaamisen täytyy myös toimia.

Lauantain otteluun lisää mielenkiintoa tuovat syksyn harjoituskauden aikana Tervarien riveissä harjoitelleet Ville Saxman ja AC Oulun tämän kauden kapteeni Rafinha, jotka tekevät kauden debyyttinsä lauantaina. Yhteensä yli 600 Veikkausliigaottelua pelanneet konkarit tuovat kokemuksellaan varmasti lisää pallovarmuutta Tervarien pelaamiseen.

Lauantain kamppailu puhalletaan käyntiin kello 14.00. Kausikortin voit lunastaa ovelta käteisellä, Smartumilla tai korttimaksulla hintaan 60 euroa, joka kattaa Ykkösen runkosarjan kaikki 11 kotiottelua. Irtoliput maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 7 euroa (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) ja alle 12-vuotiaille lapsille on otteluun ilmainen sisäänpääsy.

Kommentit