Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit haastamaan puolivälierissä Someron Voimaa

Tervarit jatkaa kauttaan pudotuspeleissä viime lauantaisen voiton myötä ja vastustaja selvisi tänään puolivälierävastustajien valintatilaisuudessa Palloliiton toimistolla. Tervarit kohtaa puolivälierissä runkosarjan 3. Someron Voiman. Puolivälieräsarja käynnistyy lauantaina 2.4. Somerolla kello 16 ja Oulussa pelataan sunnuntaina 3.4. kello 15. Tarvittaessa pelataan vielä keskiviikkona kolmas ottelu Somerolla. Kahdella voitolla jatketaan välieriin, joten sarja on katkolla jommalle kummalle joukkueelle jo sunnuntaina Oulussa.

Vastaansa Tervarit saa tulivoimaisen joukkueen, sillä somerolaiset tekivät runkosarjassa eniten maaleja. Toisaalta SoVon päähän mätettiin myös maaleja 82 maalin verran, joka oli selkeästi enemmän muihin kärkijoukkueisiin verrattuna. Pelaajistosta voi nostaa esiin pistepörssiä hallinneen ja ennätyspisteet kerännyt Arber Istrefi. Joukkueesta löytyy monia muitakin mielenkiintoisia pelimiehiä, kuten Xhevdet Gela ja Drilon Shala, jotka ovat Veikkausliigakentiltä tuttuja nimiä jokaiselle jalkapalloihmisille. Maalia tilkitsee kokenut Marko Laaksonen, jolla on pitkä kokemus Futsal-liigasta muun muassa Turun Pallokerhosta. Valmennusvastuussa on Tom Toivonen, jonka aisaparina toimii pelaamisen ohella Aapo Hakala.

Tervarit pääsee lähtemään sarjaan haastajan asemasta. Kauden kaksi aiempaa kohtaamista päättyivät niukasti SoVon voittoon. Oulussa vieraat veivät ottelun nimiinsä voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 5-4 ja kotisalissaan he olivat etevämpi samoin lukemin varsinaisen peliajan jälkeen. Aiemmilla tuloksilla ei ole pudotuspeleissä merkitystä, todetaan vanhassa viisaudessa. Voidaan kuitenkin ennakoida tasaista sarjaa näiden kahden joukkueen välille. Tällä kaudella Tervarit ovat osanneet haastaneet kärkijoukkueita vaikeasta kaudesta huolimatta. Huomionarvoista on, että joukkueen 22 ottelusta 11 kamppailua oli niin sanottuja maalin pelejä suuntaan ja toiseen sekä kuusi ottelua päättyi korkeintaan kahden maalin tappioon tai voittoon.

Tiedotamme tarkemmin sunnuntain ottelun lipunmyynnistä lähempänä ottelua. Yleisö löysi tiensä hyvin Urheilutalolle runkosarjan aikana, mutta sunnuntaina on aika täyttää kotisali taas tupaten täyteen. Tule tukemaan Tervareita kohti välieriä! Lisää ennakkoasetelmia luvassa viikon aikana kotisivuillamme.

Kommentit