Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit avasi ulkopelikautensa tappiolla – hanki tukikausikortti

Tervareiden toinen harjoitusottelu päättyi 0-1 (0-1) tappioon. Oulun Tarmo oli ottelun alussa terävämpi ja iski 7. minuutilla sivuvapaapotkusta lähteneestä keskityksestä takatolpalta pallon tolpan kautta sisään Tervari-maaliin.

Ottelu eteni pääosin kotijoukkueen hallinnassa, mutta Tarmo pääsi aika ajoin nopeilla pystypalloilla vaarallisen oloisiin hyökkäyksiin, jotka Tervari-puolustus kuitenkin hoiti tyylikkäästi.Kotijoukkue onnistui myös luomaan hyviä tekopaikkoja ja esimerkiksi Adrian Rizvania rikottiin kortin arvoisesti maalivahdin toimesta kertaalleen boksin rajalla Adin laitettua jo pallon ohi vastaantulleen maalivahdin. Tätä ennen oli nähty Hakar Kamilin lähettämä lähivaparin tsippi linjan taakse, josta Tervarit oli päästä tasoittamaan pelin. Hyvistä rakenteluista huolimatta maalitekopaikkoihin murtautuminen ja paikoista viimeistely tuottivat punamustille vaikeuksia.

Toisella puoliajalla suoritettiin useampia vaihtoja ja kentällä kävikin ottelun aikana 20 pelaajaa kotijoukkueelta. Toisella puoliajalla Tarmo pääsi laukomaan kerran, kun taas Tervarit painoi palloa maalin takana odottaneeseen verkkoon ja vanerilevyyn toistuvasti. Jalkapallo on kuitenkin maalintekopeli ja Tarmo ansaitsi tänään voittonsa.

Valmentaja Luotola oli ottelun jälkeen pettynyt tappioon, mutta tyytyväinen nuorten Tervari-kasvattien esiinmarssiin. Juuso Seppänen pelasi täyden ottelun ja puolikkaita otteluita pääsi pelaamaan lähes kymmenen viime kausina Tervareiden B-junioreita edustanutta pelaajaa.

Tervarit kohtaa seuraavassa harjoitusottelussa Kolmosen ennakkosuosikkeihin kuuluvan HauPan kahden viikon kuluttua. Kolmosen avausotteluunkin on aikaa enää kuukausi. Avausottelun ottelupari on mielenkiintoinen OPS/Akatemia – Tervarit. Ottelu pelataan 19.4. Pateniemen tekonurmella klo 18.15 alkaen.

Kolmonen pelataan tänä vuonna 11 joukkueen sarjana, joten otteluita kertyy 20. Pitkiä reissuja on luvassa paljon, kun sarjaan nousi täydennysmenettelyn jälkeen OPS/Akatemian ja JS Hercules/2:n lisäksi myös Sodankylän Pallo ja Kajaanin Haka/Akatemia.

Näin ollen vieraskilometrejä kertyy 2x Rovaniemen, Tornion, Kemin, Kajaanin ja Sodankylän reissujen verran. Näin ollen myös kannattajien tuki seuralle korostuu. Tervarit pelaa kauden aikana 10 kotiottelua, joihin te kannattajat voitte ostaa tukikausikortin. Kortin hinta on 25 euroa ja se sisältää kahvien lisäksi taatusti tapahtumarikasta jalkapalloa aimo annoksen jokaisessa kotiottelussa.

Kommentit