Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit aloittaa härkäviikkonsa lauantaina

Oulun Tervarit pelaa seuraavan kahdeksan vuorokauden aikana peräti kolme liigapeliä, joiden yhteispistemäärä voi nousta isoon rooliin luotaessa katseita pudotuspelien lähtöasetelmiin.

Tervarit avaa savottansa lauantaina Oulussa, jolloin kello 18.30 alkavassa iltaottelussa vastaan astelee Liigan kahdeksatta sijaa hallussaan pitävä KylVe. Keskiviikkona Tervarien tie Sieviin tuliseen Pohjanmaan herruustaistoon ja rupeaman päättää ensi lauantain revanssiottelu kotisalissa tuoretta Futsal-Cupin mestari GFT:tä vastaan.

Oulun ylpeys on KaDy-pelin rangaistuspotkukilpailusta haetun kahden pisteen myötä sijalla viisi, vain kolme pistettä kolmospaikasta, kun runkosarjaa on pelaamatta vielä kuusi kierrosta.

Tervarien manageri Jussi Törmä lähtee viikkoon toiveikkaana:

– Saimme karistettua cupin välieräpelissä ison peikon niskastamme lyötyämme Ilveksen jo varsinaisella peliajalla. Finaali ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan, mutta jokainen kova peli vie meitä eteenpäin kevään ratkaisuita lähestyttäessä. Toivottavasti myös joukkueelle jäi positiivinen fiilis viime viikonlopun peleistä ja osaamme käsitellä myös finaalitappion oikealla tavalla. Lauantain pelistä ei varmasti ole luvassa helppoja pisteitä, mutta mikäli pystymme pelaamaan omalla tasollamme, ensi viikosta on luvassa todella mielenkiintoinen, Törmä muistutti.

Ottelussa riittää panosta myös Akaalta saapuvalle KylVelle. Hyvällä loppuvedolla seura taistelee jopa paikasta viiden parhaan joukkoon, mutta toisaalta ESC ja Mad Max vaanivat vain kolmen pisteen päässä pudotuspeliviivan alapuolella.

– Kyllä se varmasti kova vääntö tulee olemaan. Tervarit pyrkii tekemään omaa juttuaan ja me luotetaan omiin vahvuuksiimme. Maalin pelejä ovat meidän keskinäiset brukanneet olemaan. Varmasti tunnetta ja vauhtia Oulun komeissa puitteissa olemaan. Komein mesta pelata liigassa, KylVe-luotsi Pauli Jokinen sanoo seuransa verkkosivuilla.

Kommentit