Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarit 25 vuotta: Kannattajakorttien myynti käynnistyi

Tervarit perustettiin 1994 täyttämään oululaiseen edustusjalkapalloiluun syntynyttä tyhjiötä. Seuran perustajajäseniä olivat Jussi Törmä, Tapio Haapaniemi ja Tarmo Kouva. Seuran edustusjoukkue osallistui viralliseen sarjaan heti seuraavana vuonna eli 1995.

Kaudella 2019-2020 Tervarit pelaa Futsal-Ykköstä kasvattaen Oulun alueen junioreista uutta, kestävää pohjaa menestykselle ja kehittäen myös pelaajia yksilötasolla pelaajaurallaan eteenpäin kokeneiden pelaajien rinnalla.

Lähde mukaan rakentamaan tarinallemme uusia lisäsivuja. Ostamalla 25 euron hintaisen kausikortin pääset seuraamaan kaikki 11 runkosarjan kotiotteluamme ja tuet samalla seuraamme ja seurayhteistyötä edustusjoukkueemme ja pohjoisen alueen junioriseurojen kesken.

Tervarien 25-vuotisjuhlan kunniaksi sinulla tai yritykselläsi on mahdollisuus ostaa myös 50 euron arvoinen Kannattajakortti, jolla pääset myös maksutta kaikkiin tulevan kauden kotipeleihimme, saat haluttaessasi oman tai yrityksesi nimen otteluohjelmaamme tukijoiden joukkoon sekä myös muita rahanarvoisia etuja yhteistyökumppaneiltamme.

Kausikortin ja Kannattajakortin varausaika alkaa keskiviikkona 25.9.2019 ja päättyy 26.12.2019. Voit varata oman korttisi alla olevan linkin kautta.

Korttien arvioitu saapumisaika painosta on 5.-6.10. Ilmoitamme noutotavat tarkemmin aikataulujen tarkentuessa.

Kommentit