Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarikapteeni Makowski sai kutsun maajoukkueleirille

Uuden päävalmentajansa Mico Marticin johdossa ensimmäistä kertaa kokoontuva futsalmaajoukkue leireilee Eerikkilän urheiluopistolla 25.1.-28.1. Tervarien liigaryhmästä kutsun leirille sai joukkueen kapteeni Ari Makowski.

Maajoukkue valmistautuu leirillä maaliskuun lopulla Italissa pelattavaan EM-jatkokarsintaan. Alla uuden päävalmentajan mietteitä Palloliiton sivuilta poimittuna:

– Valmistautuminen alkaa nyt ensimmäisellä leirillä, sitten pelaamme kaksi maaottelua Hollannissa ja maaliskuun alkuun toivon saavani pitää toisen leirin. Kokoonnumme paria päivää aikaisemmin ennen Italiaan lähtöä viimeistelemään virettä ja toivon, että ollaan sitten valmiina ja parhaassa mahdollisessa iskussa karsintoihin, päävalmentaja Martic kertaa kevään ohjelmaa.

Martic astui tehtäväänsä tammikuun alussa ja kohtaa nyt varsinaisesti ensi kertaa joukkueen. Kokenut valmentaja uskoo kuitenkin, että suhteellisen lyhyt valmistautumisaika karsintoihin riittää, vaikkei joukkue hänelle vielä kovin tuttu ole.

– Olen nähnyt joitain Suomen pelejä aiemmin ja katsonut nyt muutamia lisää DVD:ltä. Olen huomannut, että Suomen pelaajat ovat fyysisesti todella hyviä. Se on hyvä lähtötilanne, sillä kaikki muu voidaan kyllä työstää kuntoon, mutta jos pelaaja ei pysty juoksemaan ja taistelemaan, niin sitten ollaan pulassa, Martic painottaa.

Lisää Marticin ajatuksia niin omasta urastaan futsalin parissa kuin uudesta haasteesta Suomen päävalmentajana Palloliiton Huuhkaja-TV:n kaksiosaisessa haastattelussa:
http://huuhkaja.tv/?huu=03C3F4E8
http://huuhkaja.tv/?huu=E4EDC6D5

Leiriryhmään liittyy mukaan myös serbialainen maalivahtivalmentaja Dušan Matić, joka osallistuu 1-2 maajoukkueleirille kevään aikana.

Suomen ryhmä Eerikkilän leirille:

Maalivahdit(4):
Tuomas Kallioinen, Ilves FS
Niila-Ville Laitinen, KaDy
Joonas Puolamäki, SoFo
Matias Sarelius, GFT

Pelaajat(14):
Panu Autio, GFT
Miika Hosio, KaDy
Jukka Kytölä, KaDy
Mikko Kytölä, KaDy
Tomi Lahtinen, KaDy
Lasse Lind, GFT
Ville Lindgren, GFT
Jarno Majamaa, Ilves FS
Ari Makowski, Tervarit
Arash Muridiyazd, KaDy
Joni Pakola, Sievi Futsal
Risto Salmi, GFT
Antti Teittinen, Ilves FS
Juha-Pekka Torvinen, Ilves FS

Päävalmentaja Mico Martic
Valmentaja Ville Sihvonen

Kommentit