Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarien peli takkusi urheilutalolla

Tervarien ja KaDy:n lauantaisesta kohtaamisesta ei muodostunut varsinaista klassikkoa. Pelillisen lamansa kanssa taisteleva kotijoukkue sai kylmää vettä niskaansa jo ensimmäisen kahden minuutin aikana ja ei kyennyt tarjoamaan viime kevään hopeajengille todellista vastusta. KaDy nappasi kolme sarjapistettä loppulukemn 7-2 (4-0).

Ajassa 1.58 vieraat siirtyivät jo 2-0 johtoon Matias Juvosen toimesta. 37 sekuntia aikaisemmin Heikki Halmet yritti katkaista poikittaissyöttöä oman maalinsa edessä, mutta ohjasi epäonnekseen pallon ohi voimattoman Juho Keskisen. Oululaisten peli oli täysin hukassa koko avausjakson. KaDy piti pakkansa tiiviinä ja Tervarit ei saanut pelatuksi palloa ns. laukaisusektorille kuin kerran ensimmäisen 20 minuutin aikana.

”Esityksemme oli tänään oikein mainio. Saimme pidetyksi Tervarien avainpelaajat kurissa ja onnistuimmemyös hyökkäyspäässä. Kotijoukkueen peli oli tänään melko pahasti solmussa: joukkue teki lukuisia helppoja virheitä”, KaDy:n pelaava valmentaja Tero Kelhälä summasi.

Tervarien riveistä oli sivussa peräti 59 maalin verran tulivoimaa verrattuna viime kauden kokoonpanoon. Joukkueen esitys oli tuskainen ja peli-iloa nähtiin vasta 33.minuutilla debyyttinsä lauantaina tervaripaidassa tehneen Antti Peuran 1-5 kavennusmaalin jälkeen. KaDy kesti kunnialla kotijoukkueen viiden kenttäpelaajan myllytyksen ja kuittasi viimeisen minuutin aikana vielä kaksi lisäosumaa varmistaen liigahistoriansa ensimmäiset pisteensä Oulusta.

”Joukkueessamme on tällä hetkellä terve kilpailutilanne, joka näkyy myös harjoituksissa oikealla tavalla. Kytölän Mikon poissaolo näkyy tietysti kokoonpanossamme, mutta tämäkin peli osoitti, että emme ole vain muutaman pelaajan varassa, vaan penkiltä nousee esiin uusia ratkaisijoita. Näistä lähtökohdista kautta on hyvä jatkaa”, Kelhälä kehaisi.

KaDy:n ohjelmassa on ensi viikolla Futsal-cupin kamppailu Mäntässä paikallista Valoa vastaan ja lauantaina joukkue saa kotisaliinsa TP-Kaarlen. Tervarit jatkaa otteluitaan kotisalissaan urheilutalossa ensi lauantaina, kun Ouluun saapuu ACE Tampereelta.
La 5.11.

Tervarit – KaDy 2-7 (0-4)
1.21 oma maali 0-1, 1.58 Matias Juvonen (Tomi Lahtinen) 0-2, 12.47 Lahtinen (Jukka Kytölä) 0-3, 15.25 Kytölä 0-4, 23.33 Jarkko Ojala (Jussi Kaihlajärvi) 0-5, 33.17 Antti Peura (Heikki Halmet) 1-5, 34.48 Peura (Halmet) 2-5, 39.25 Juvonen (Arash Muridiyazd) 2-6, 39.47 Kytölä (Lahtinen) 2-7.
Yleisöä: 127.
Parhaat pelaajat:
Tervarit: Antti Peura.
KaDy: Matias Juvonen.
Kulta: Matias Juvonen, KaDy.
Hopea: Niila-Ville Laitinen, KaDy.
Pronssi: Antti Peura, Tervarit.

Kommentit