Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Tervarien avausmaalin metsästyksen kohteena KPV

Tervarit saa Castrénin urheilupuistossa tulevana keskiviikkona 8.5. kello 18.30 alkavassa ottelussa vastaansa Kokkolan toisen jalkapallomahdin, Kokkolan Palloveikot. KPV on aloittanut kautensa tappioilla, mutta joukkueen potentiaali on huomattavasti suurempi.

Kokkolan vihreäpaitojen runko on nuori, mutta joukkueesta löytyy myös kokeneita pelaajia, joista ensimmäisenä on totta kai mainittava ex-TamUlainen Henri Myntti, joka voitti aikanaan myös liigan maalikuninkuuden. Tämän lisäksi nimilistalta löytyy Kakkosessa ja Ykkösessä pelanneita pelaajia. Uusimpina hankintoina on joukkueeseen liittynyt Watson ja Jylhä, joista aiemmin mainittu on pelannut muun muassa Jamaikan alle 23-vuotiaiden maajoukkueessa.

KPV:n alkukauden ehkäpä vähiten mairitteleva tulos on tappio ORPalle, jota oltiin lähes kaikissa ennakoissa veikattu sarjan peräpään pitäjäksi. Nuori joukkue voi kuitenkin nousta aivan eri tasolle muutaman tappion jälkeen, mikäli Myntti tekee paluun kentille jo meitä vastaan. Mikäli Myntti pelaa, on Makowskilla, Paldanilla, Pähtilällä ja kumppaneilla melkoinen jättiläinen edessään.

Kysymys kuuluukin, onnistuvatko Tervari-pelaajat kauden kolmannessa ottelussaan rikkomaan kuparisen? Kauden avausmaali odottaa itseään ja muutamista hyvistä paikoista huolimatta ei lukuisa Tervari-kannattajien joukko ole vielä päässyt juhlimaan. Ehkäpä tulevana keskiviikkona Castrénissa…

Käy tykkäämässä ja veikkaamassa Tervarien kauden avausmaalintekijää Facebook-kisassa ja voita otteluliput (2 kpl) tuleviin otteluihin! www.facebook.com/ouluntervarit.

Kommentit