Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Suurien tunteiden lauantai – Tervarit haastaa Urheilutalolla Sievin Pohjois-Pohjanmaan derbyssä

Oulun Tervarit ja Sievi Futsal kohtavat paikallisottelussa lauantaina 4.2.2017 kello 19 Oulun Urheilutalolla. Rakkaat kilpakumppanit ovat vuosien saatossa pelanneet useita tiukkoja kamppailuja, joissa on koettu hienoja hetkiä. Sarjasijoituksilla ei ole ollut aiemmissa keskinäisissä otteluissa ei ole ollut merkitystä vaan ne ovat olleet yllätyksellisiä. Kauden ensimmäisen kohtaamisen lokakuussa voittivat sieviläiset 5-3 lukemin kotikentällään. Kaikkien aikojen tilastoissa voitot ovat sieviläisille niukasti 13-12.

Tervarit lähtee kamppailuun sarjan viimeiseltä sijalta seitsemällä pisteellä ja tavoitteena on palata voittojen tielle kuuden tappiollisen ottelun jälkeen. Viimeisin voitto on marraskuulta ja kotijoukkue on viiden pisteen päässä sarjanousija PJK:sta, joka on karsijan paikalla 12 pisteellä. Pirkkalalaiset ovat pelanneet yhden ottelun Tervareita enemmän pelanneita ennen viikonlopun kierrosta. Sijalla 10. oleva Liikunnan Riemu on 13 pisteessä. Suurimmalla osalla joukkueista on jäljellä vielä kuusi ottelua ja oululaiset pelaavat niistä neljä kotikentällään kohdaten siellä muun muassa PP-70:n ja Liikunnan Riemun.

Tappioista huolimatta Tervarit ovat pelanneet ajoittain lupaavasti, mutta hyvistä otteista huolimatta pistetili ei ole karttunut viime aikoina. Kotijoukkue sai mieluisia uutisia tammikuun lopulla, kun Palloliiton vastalauselautakunta palautti kaksi pistettä punapaidoille kumoten Ilves FS:n ottelusta aiemmin määrätyn pisterangaistuksen rekisteröimättömän pelaajan käytöstä. Ainoa varma poissaolija kotijoukkueelta lauantain ottelun ottelusta on pelikieltoinen Junior. Pelaajavalmentaja Adrian Rizvanilla on ennen peliä kasassa komeat 199 maalia, joten lauantaina voidaan tehdä taas historiaa suomalaisilla futsalkentillä. Rizvani on ollut tällä kaudella joukkueen tehokkain pelaaja 9+11 pisteillään.

Sievi Futsal on pelannut vakuuttavasti läpi kauden ja on 16 ottelun jälkeen sarjajohdossa 43 pisteellä seitsemän pisteen erolla sarjakakkoseen. Jani Paanasen valmentava sieviläisjoukkue on sarjassa vielä tappiottomana otteiden ollessa vakuuttavia. Ennen maajoukkuetauko vieraat voittivat Leijona Futsalin ja Ilveksen kotikentällään. Joukkueen tehokkain pelaaja on maalipyssy Rami Tirkkonen (24+9) 33 pisteellään, mutta Tirkkonen huilaa lauantain ottelun korttitilin täyttymisestä johtuvan pelikiellon vuoksi. Joni Pakola on tehoillut 25 (14+11) pistettä ja kolmanneksi eniten pisteitä on kerännyt Nikola Erceg 22 (8+14).

Tervetuloa seuraamaan ja kannustamaan Tervarit tärkeään voittoon paikan päälle Urheilutalolle lauantaina kello 19. Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 euroa, eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 7 euroa ja alle 12 vuotiaat lapset 5 euroa. Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat ottelun osalta mahdollisuuksien mukaan muun muassa Twitterissä tileillä @OulunTervarit ja @TervaritLIVE. Seuraa meitä myös Instagramissa @ouluntervarit ja Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.com/OulunTervarit.

Kommentit