Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Sunnuntaina pelataan tärkeistä pisteistä

Tervarien alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin helppo myös heijastellen kerättyjä sarjapisteitä. Joukkueen viime kauden vahvuudesta liigatasolle sekä muiden syiden vuoksi poistuneita pelaajia oli käytännössä kahden kentällisen verran.

Tervarien vastuuvalmentaja Antti Kaistolla on riittänyt syyskauden aikana haastetta rakentaessaan joukkueen vahvuuteen jääneiden pelurien sekä AS Moonista Ouluun siirtyneiden Antti Uusitalon sekä Teemu Aittolan pohjalle uutta, mutta myös samalla kentällä toimivaa rakennetta.

Punamustien pallollinen pelaaminen on mennyt yhteisten harjoitustapahtumien myötä eteenpäin, mutta syyskierroksen lähestyessä loppuaan nyt täytyisi tehdä myös tulosta pisteiden muodossa.

Sunnuntaina kello 15.00 Ouluhallin Kiitäjään vieraaksi saapuu viime kauden päätteeksi Futsal-Liigasta pudonnut PJK (Pirkkala). PJK haki lauantain iltaottelusta FC OPA:a vastaan Oulussa pelatussa ottelussa kolme pistettä maalein 4-2 (2-1). PJK on kerännyt pelaamistaan kahdeksasta ottelusta 13 pistettä, joka oikeuttaa sarjataulukossa sijalle seitsemän.

Pääsyliput sunnuntain tärkeään otteluun maksavat 10 euroa, alennusryhmiltä 7 euroa ja juniori-ikäisille pelaajille vapaa sisäänpääsy. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi joudumme tarkastamaan koronapassit lipunmyynnin yhteydessä.

Voit seurata ottelua myös kotisohvalta Solidsportin kautta. Livelähetys on maksuton, mutta vaatii ilmaisen rekisteröinnin. Löydät linkin sivun alareunasta.

Kommentit