Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Spartak jäi kakkoseksi Oulussa

Tervarien kauden kolmas sarjaottelu pelattiin viime lauantaina Heinäpään tekonurmella. Vieraaksi saapui lähtökohtaisesti Kajaanin kolmosjoukkueen titteliä kantava Spartak. Tervarien ongelmaksi näyttää viime kauden tapaan kasaantuvan lukuisat loukkaantumiset, työesteet ja perhesyyt: joukkueen kokoonpanossa oli lauantaina vain 12 nimeä, vaikka Heikki Karjalaisen ja Petteri Palosaaren listoilta löytyy 21 pelimiestä.

Kapeasta materiaalista huolimatta Tervarit oli lauantaina askeleen edellä vastustajaansa. Heikki Karjalainen vei jo ensiminuuteilla kotijoukkueen 1-0 ja toisella jaksolla lukemia kaunistelivat Henri Pulkkinen ja Antti Kauranen. Spartakille avautui avausjakson lopulla erinomainen paikka kavennusmaaliin, mutta Mikko Mäkäräinen torjui ns. gamesaverin ja piti kauden ensimmäisen nollapelinsä. Ottelun loppunumerot siis 3-0 (1-0) kotijoukkueelle.

Tervarien ohjelmassa on lauantaina 28.5. paikalliskamppailu nousijajoukkue Herculeksen vieraana kello 18.00 Castrenin urheilupuistossa ja keskiviikkona kello 18.30 Tervarit isännöi Heinäpäässä kevään odotetussa kohtaamisessa Kakkosesta ryminällä viime kauden päätteeksi alas tullutta FC OPA:a

Kommentit