Uutinen

Ouluhallin palloilusali

SoVo vei ensimmäisen näytöksen – Huomenna jatketaan Urheilutalolla

Futsal-liigan ensimmäinen puolivälierä pelattiin tänään Somerolla paikallisen Voiman ja Tervareiden välillä. Haastajana ottelusarjaan lähtenyt Tervarit lähti hakemaan Somerolta ensimmäistä kiinnitystä jatkopaikkaan. Oululaisten maalissa aloitti hyvän kauden pelannut Lari Honkanen ja mukana oli seitsemän kenttäpelaajan rinki, kun Dritan Stafsula oli pelikiellossa ja pari muuta runkopelaaja puuttui jalkapallokiireiden vuoksi kokoonpanosta.

Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkue siirtyi nopeassa tahdissa ensin 2-0 johtoon, jonka jälkeen Juho Väinälä kavensi Evi Matelin syötöstä ja peli oli 2-1. Sen jälkeen tehtiin vielä vuorotahtiin maaleja loppujakson ajan. Ensin Sovo siirtyi 3-1 johtoon, mutta Rony Knape kavensi Väinälän syötöstä. Runkosarjan pistepörssin voittanut Arber Istrefi teki iltapäivän toisensa ja lukemat olivat 4-2. Hyvässä kevätvireessä oleva Aki Vähäsöyrinki toi Tervarit maalin päähän ja tauolle mentiin 4-3 lukemisssa.

Toisella jaksolla SoVo siirtyi heti alussa 5-3 johtoon Istrefin kolmannella. Tervarit haki kavennusta sinnikkäästi ja otti lopulta reikäpaidan käyttöönsä, mutta reilu minuutti ennen kamppaiölun loppua Arber Istrefi teki tyhjiin iltapäivän neljännen maalinsa ja peli oli 6-3. Lopussa kotijoukkue kaunisteli vielä lukemia parilla maalilla ja ottelu päättyi lopulta 8-3. SoVon parhaana palkittiin Istrefi ja Tervareiden Juho Väinälä.

Ottelusarja on nyt SoVolle 1-0, mutta huomenna on tavoitteena laittaa sarja tasoihin. Kokoonpanoon palaa huomenna pelikieltonsa sovittunut Dritan Stafsula sekä pari muuta tänään poissaollutta pelimiestä.

Tervetuloa huomenna Urheilutalolle kello 15 kannustamaan punamustat voittoon! Lipunmyynti Oulun urheilutalolla käynnistyy sunnuntaina kello 14.00 Normaalihintaiset pääsyliput kustantavat 10 euroa ja 7 euroa (eläk. ja opisk.) Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät sisään 5 euron pääsymaksua vastaan. Tervetuloa!

Kommentit