Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Somerolle vie tie

Tervarien kausi liigassa jatkuu tulevana lauantaina eli 2.11. Somerolla pelattavassa vierastaistossa SoFo:a vastaan. Oululaisten plakkarissa on kolmen pelatun kierroksen jälkeen pisteitä seitsemän, ainoana kauneusvirheenä ilvekselle edellisessä kotipelissä hävitty voittomaalikilpailu eli kuuden metrin pilkkukisa.

Tervarien kapteeni Ari Makowski ennakoi, että edessä on intensiivinen ja tiukka taistelu kolmesta pisteestä:

– SoFo ei missään nimessä ole väheksyttävä vastus. Viime kaudella saimme kahdesta keskinäisestä pelistä vain yhden tasapelipisteen, joten kaikki tekeminen on suunnattu tulevaa lauantaita silmällä pitäen. Kurinalainen joukkuepuolustus on kivijalka tällä kaudella, mikäli mielimme jatkaa kautta huhtikuulle. Liigan taso on noussut hurjasti 2010-luvun puolella ja jokaisen voiton eteen on tehtävä kovasti duunia, Makowski painotti.

Tervarit saa jälleen jalkeille iskukykyisen joukkueen. Ainoa varma poissaolo on perhesyiden vuoksi viikonlopun huilaava Adrian Rizvani.

SoFo ja Tervarit iskevät yhteen kello 16.00. Ottelua on mahdollisuus seurata myös kotikatsomoista tietokoneen välityksellä ilmaiseksi: streamin eli internetin kautta näkyvän livelähetyksen tarjoaa Monskan näköradio. Linkki lähetykseen löytyy alla olevasta osoitteesta:

http://www.monska.org/

Samaisesta osoitteesta löytyy myös Tervarien tulokkaan Teemu Vennon haastattelu.

Kotijoukkueen ennakko on puolestaan makusteltavissa täältä:

http://sofofutsal.net/otteluennakko-sofo-tervarit-2/

Kommentit