Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Sievi säilytti kotietunsa vakuuttavalla esityksellä

Futsal-liigan puolivälieräsarja käynnistyi lauantaina Sievissä. Oululaisesta vinkkelistä tarkasteltuna kyyti oli kylmää. Futsal-liigan runkosarjan suvereeni hallitsija Sievi Futsal oli lauantaina isäntä kotihallissaan. Ottelun ensimmäinen kymmenen minuuttia mentiin maaleitta, mutta avausjakson jälkimmäinen puolisko oli synkkä Tervareille.

Avaujakson ensimmäiset yhdeksän minuutta lupailivat vieraille enemmän, mutta ajassa 9.29 pallo sujahti oululaisten verkkoon omasta miehestä, jonka jälkeen ajassa 12.55 Jarmo Junno rokotti vaparitilanteesta 2-0. Pari minuuttia myöhemmin Dritan Stafsula siirsi kotijoukkueen jo 3-0 johtoon.

Sievi rankaisi Tervareita hetkeä myöhemmin kahden pallonmenetyksen jälkeen. Ensin Rami Tirkkonen laukoi 4-0 ja Stafsula rokotti ex-joukkuetovereitaan vieden isännät jo 5-0 johtoon. Dritan viimeisteli vielä jakson loppuhetkillä hattutemppunsa ja tauolle siirryttiin lukemissa 6-0.

Toisella jaksolla Joni Pakola teki vielä yhden maalin ja ottelun loppunumerot jäävät historiaan lukemiin 7-0. Sievin parhaana palkittiin Dritan Stafsula ja Tervareiden Henri Heikkilä.

Tervarien vastuuvalmentaja Jani Paananen ei säästellyt sanojaan Oulun seudun päälehden Kalevan verkkohaastattelussa:

–Avauskymppi oli meiltä hyvä, mutta päät putosivat oman maalin jälkeen. Edes 0–2-maalin jälkeen otettu aikalisä ei saanut joukkueessa reaktioita aikaan. Emme onnistuneet tänään oikein millään osa-alueella, Paananen hämmästeli.

Sunnuntaina on kuitenkin uusi päivä ja sen myötä uusi mahdollisuus tulla mukaan taistoon välieräpaikasta. Viime kevään spektaakkelimaisessa välieräsarjassa SiFu oli myös vakuuttava avausottelussa, mutta joutui taipumaan voiton 3-1.

–Tämä tappio on nyt nollattava nopeasti, sillä tämä oli vain yksittäinen ottelu. Jos emme uskoisi omiin mahdollisuuksiimme, niin turhaanhan me tässä edes hommia tekisimme, Paananen painotti Kalevan haastattelussa.

Sievi oli tänään parempi, mutta huomenna Tervareilla on kotietunsa myötä mahdollisuus ilmoittautua mukaan taistoon jatkopaikasta. Joukkue tarvitsee nyt tukeasi, joten saavu paikalle huomenna klo 15 Urheilutalolla käynnistyvään otteluun. Joukkue tekee kaikkensa, että sarjaa jatketaan keskiviikkona Sievissä

Kommentit