Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Savolainen nollasi hampaattomat Leijonat

Leijona Futsalin syömähampaat eivät olleet terävimmillään lauantain kotiottelussa Tervareita vastaan. Avausjaksolla useita vaarallisia maalintekopaikkjoja luonut kotijoukkue sortui tehottomuuteen ja maalinsa suulla itse varmuutena seisseeseen maajoukkuevahti Juha-Matti Savolaiseeen.

Tervarit vei avausjakson 1-0 Jani Kokkilan ohjauksella, johon esityön laukoi Ari Makowski. Tervarit pääsi pyörittämään ensimmäisellä 20 minuutilla myös ylivoimaa Jirka Järven runnottua Savolaista liian ronskein ottein pallontavoittelutilanteessa, mutta yv ei tuottanut tulosta tällä kertaa.

Kapteeni Makowski suomi omiaan tuhlatusta ylivoimasta.

– Futsalissa 4-3 ylivoimapeli on merkittävä erikoistilanne, jossa pitäisi pystyä maalaamaan. Saimme liikuteltua palloa hyvin ja Iiro Vandell pyöritti pohjana palloa mainiosti, mutta ideamme loppuivat ratkaisevissa tilanteissa. Näitä erikoistilanteita pitää jauhaa vain treeneissä jatkossa enemmän, Makowski painotti.

Tervarit osoitti toisella jaksolla paremmuutensa ja vei pelin maalein 4-0. Maalareina toimivat kahdella maalillaan tilastoja kaunistellut Adrian Rizvani ja Aki Vähäsöyrinki. Hyvällä fiiliksellä kotimatkalle suunnannut tervarinippu kohtaa jo sunnuntaina PP-70:n kotihallissaan urheilutalolla.

– Toinen jakso oli meiltä vahvaa tekemistä ja Savolainen näytti tänäänkin, että lukeutuu valtakunnan malivahtieliittiin. Tällä peli-ilmeellä olemme vahvoilla myös sunnuntaina, mutta kuulemani mukaan PP-70 on vaarallinen hyökkäyspäässä, joten lähdemme iltaan nöyrällä joukkuepelillä, Makowski ennakoi.

Ottelu käynnistyy sunnuntaina kello 18.30 Oulun urheilutalolla. Isänpäivän kunniaksi iskät marssivat halliin sisään ilmaiseksi lapsiensa seurassa ja lastenlippu maksaa vain 5 euroa. Tervetuloa viihtymään.

Kommentit