Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Sarjakauden ensimmäinen derby pelataan lauantaina

Tervarit kohtaa lauantaina Oulun Derbyssä jalkapallomaailman uuden tulokkaan Oulun Rotuaarin Pallon (ORPa) ja tavoitteena on ehdottomasti kolme pistettä. Joukkueet kohtasivat toisensa pariin otteeseen pre-seasonilla ja Tervarit oli parempi jokaisessa kohtaamisessa.

Tervareilla on edelleen muutamia loukkaantumisia ja työkiireitä harminaan eikä tilannetta todellakaan helpota Joni Kauppilan edellisessä ottelussa ottama punainen kortti, joka tietenkin toi mukanaan yhden ottelun pelikiellon. Alkukauden suurin apina on nyt pudonnut selästä, kun Paldan onnistui pistämään pallon verkkoon edellisessä ottelussa. Maalinteko on kuitenkin edelleen tapetilla.

Torstain harjoituksissa nähtiinkin melko omaperäinen kokoonpano, kun valmentaja Tapio Haapaniemi kokeili muun muassa aikoinaan paljonkin maaleja iskenyttä Jussi Fredrikssonia kärjessä ja laitapakin tontillekin oli tarjolla mielenkiintoisia vaihtoehtoja.

Viime ottelussa KPV:ta vastaan kentällä nähtiin jo Tuomas Leinonen, Toni Koskinen kuin Paroni Palosaarikin ja tulevana viikonloppuna mahdollisesti myös Oskari Tervo nähdään kentän puolella. Suuret odotukset ovat myös sille, että Tervareiden paidassa tullaan näkemään kohta puoleen eräs kovan luokan toppari, minkä johdosta Fredrikssonia voitaisiin peluuttaa mahdollisesti vakituisemminkin kärjessä.

Lopputulemana voi sanoa, että Tapio Haapaniemellä on huomenna käsissään sellainen paletti, josta voi vihreälle veralle maalata taidetta. Todennäköisesti edessä on runsasmaalisin Kakkosen ottelu, joka tähän mennessä tällä kaudella on Castrénilla nähty. Tervareilla on ottelussa vain yksi tavoite, kolme pistettä.

Kommentit