Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Sarjajohtaja FC Kiisto mittaa Tervarit lauantaina

Syyskierroksella rajusti ali riman suorittanut Tervarit on näyttänyt tämän vuoden puolella, että joukkueen paikka ei ole Kakkosessa. Alkukauden peleissä Tervarit antoi vastustajilleen roimasti tasoitusta pitkäksi venyneen jalkapallokauden vuoksi, sillä punamustien riveistä valtaosa pelaa valtakunnallista sarjaa Kakkosessa tai pohjoisen Kolmosessa. Näiden päällekkäisyyksien vuoksi joukkueharjoittelu ei ollut kauden alla missään nimessä niin yhtenäistä, kuin sen kuuluisi olla.

Vastuuvalmentaja Antti Kaiston komennossa Tervarit on nostanut merkittävästi tasoaan kauden kuluessa, josta vahvana työnäytteenä tämän vuoden puolella pelatuista kahdeksasta ottelustaan oululaiset ovat selvinneet tappioitta saldolla 6-2-0.

Lauantaina vieraaksi saapuva FC Kiisto on tiukasti kiinni suorassa nousussa Futsal-Liigaan. Vaasalaisilla ei ole kuitenkaan varaa lipsahduksiin, sillä AS Moon (Raahe) on yhden ottelun vähemmän pelanneena seitsemän pisteen takaa-ajomatkalla, mutta runkosarjan päättää joukkueiden keskinäinen ottelu.

FC Kiisto koki tammikuussa kauden ensimmäisen pistemenetyksensä, kun Tervarit taisteli 3-3 tasapelin Vaasassa. Tervarien ottelusuunnitelmassa tarkkailun alle on paksulla tussilla alleviivattu Matias Träsbäck, joka on paukuttanut 18 otteluun kovat tehot 30+6.

Kaiston tervaripaletissa on lisää vahvoja värejä loukkaantumisensa jälkeen mainion paluun helmikuussa takaisin pelaavan kokoonpanon tehneen profiilipelaajan Iiro Vandellin ja siirtoikkunan sulkeutumisen kynnyksellä joukkueeseen liittyneen, kokeneen Ari Makowskin muodossa.

Liput otteluun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 7 euroa (opiskelijat, eläkeläiset). Alle 12-vuotiaille sekä Tervarit Juniorien seurayhteisön pelaajille on peliin vapaa sisäänpääsy.

Mikäli et pääse paikan pälle kannustamaan, Tervarit tarjoaa maksuttoman livelähetyksen alla olevan linkin kautta.

Kommentit