Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Revanssin paikka lauantaina

Oulun Tervarit saa jo tulevana lauantaina mahdollisuuden kuitata Futsal-cupin katkeran puolivälierätappion Espoon kultapojille eli GFT:lle. Ystävänpäivänä eli lauantaina 14.2. kello 12.30 Oulun urheilutalolla pelattavassa liigakamppailussa riittää takuuvarmasti tunnetta ja panosta keskirajan kummallakin puolella.

Viime lauantaina pelatussa cup-taistossa Tervareilla oli jo vahva kiinnitys lopputurnauspaikkaan, mutta GFT kampesi varsinaisen peliajan viimeisen minuutin aikana kahden maalin takaa tasoihin vieden pelin jatko-otteluun. Jännittävän ottelun voittomaalin oululaisten verkkoon upotti tammikuussa paitansa espoolaisten kultamustiin väreihin vaihtanut Ari Makowski vain runsas minuutti ennen ajan täyttymistä.

Tervarien valmentaja Jani Paanasen mukaan kamppailun ratkaisuhetket toimivat hyvänä oppituntina rajusti uusiutuneelle tervariryhmälle. Johtoasemassa pelaaminen viidellä kenttäpelaajalla ylivoimaa pyörittävää vastustajaa vastaan vaatii kurinalaisuutta ja älykkäitä, joukkueen kannalta oikeita ratkaisuja. Paananen näki joukkueensa otteissa myös paljon hyvää ja uskoo, että Tervarit ehtii hioutua menetyksistään huolimatta kevään pudotuspeleihin varteenotettavaksi haastajaksi kaikissa otteluparispekulaatioissa.

Asetelmat lauantaille ovat herkulliset: GFT on liigassa viidentenä, vain pisteen päässä pudotuspelien kotiedusta, mutta takaa-ajajana peliin lähtevä seitsemäntenä oleva Tervarit on vain kolmen pisteen päässä, joten voitollaan Oulun futsal-ylpeydellä on erinomainen tilaisuus nousta GFT:n rinnalle sarjataulukossa.

Kommentit