Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Radik Ahmetkhanov käänsi pelin Sieville

Futsal-liigan pistepörssiä tehoin 16+14 johtava Sievi Futsalin venäläisvahvistus Radik Ahmetkhanov käänsi henkilökohtaisella osaamisellaan lauantaina pelatun Pohjanmaan herruuskamppailun kotijoukkueen eduksi. Hyvällä sykkeellä kamppailuun tullut Tervarit johti ottelua kahteen otteeseen avausjakson aikana, mutta Ahmetkhanovin johtama ykköskenttä piti Sievin mukana ottelussa ja pystyi kääntämään avausjakson kotijoukkueelle maalein 3-2.

Tervareilla oli myös pelin toisella jaksolla paikkansa nousta mukaan taisteluun täysistä sarjapisteistä: Jarno Auvinen kolisutteli Sievin maalipuita ja Oskari Tervo pääsi kokeilemaan avopaikasta tasoitusta, mutta Miikka Isosalo pystyi venymään tärkeään torjuntaan. Sievi rokotti oululaisia vain hetkeä myöhemmin ajassa 33.11, kun Ahmetkhanovin poikittaissyöttö kimmahti Tervon jalasta vieraiden omaan verkkoon.

Tervarit haki ottelun viimeisillä minuuteilla kavennusta viidellä kenttäpelaajalla, mutta Sievi kesti vieraiden rynnistyksen ja kaunisteli vastaiskuista pelin loppulukemiksi 7-2 (3-2) ottaen samalla jo seitsemännen peräkkäisen voittonsa liigassa.

Tervarien manageri Jussi Törmä oli pettynyt tulokseen, mutta näki joukkueen esityksessä myös hyvää:

– Olimme ottelussa hyvin mukana, mutta emme kyenneet käyttämään paikkojamme riittävän tehokkaasti hyväksi. Joukkueessa oli havaittavissa myös ylilatautumisen merkkejä, sillä teimme muutamia alokasmaisia virheitä ja jopa kaiken nähnyt Juho Keskinen ei lauantaina yltänyt omalle, varmalle suoritustasolleen. Tervarit on kuitenkin tiukasti kiinni tavoitteessaan taistellen paikasta neljän parjaan joukossa ja kaiken mennessä nappiin ei suora paikka välierissäkään ole täysin mahdoton suoritus, sillä olemme pelanneet jo kaikki keskinäiset ottelumme viime kauden finaalikaksikkoa vastaan, Törmä muistutti.

Tervarit matkaa EM-karsintatauon jälkeen tuplavierasreissulle Valkeakoskelle ja Jyväskylään ja esiintyy seuraavan kerran kotiyleisönsä edessä lauantaina 5.2. jolloin Ouluun saapuu sarjajumbo FTK.

Sievi Futsal – Tervarit 7-2 (3-2)

6.15 Adrian Rizvani (Dritan Stafsula) 0-1, 9.41 Radik Akhmetkhanov 1-1, 10.49 Jarno Auvinen (Ari Makowski) 1-2, 12.59 Henri Heikkilä (Akhmetkhanov) 2-2, 17.18 Miika Hosio (Akhmetkhanov) 3-2, 33.11 oma maali 4-2, 37.21 Heikkilä (Hosio) 5-2, 38.15 Hosio (Akhmetkhanov) 6-2, 39.38 Hosio (Alasuutari) 7-2.

Yleisöä: 207.

Parhaat pelaajat
Sievi Futsal: Miikka Isosalo.
Tervarit: Jarno Auvinen.

Kulta: Radik Akhmetkhanov, Sievi Futsal.
Hopea: Miika Hosio, Sievi Futsal.
Pronssi: Henri Heikkilä, Sievi Futsal.

Kommentit