Uutinen

Ouluhallin palloilusali

PJK Tervareiden vieraana Urheilutalolla

Tervarit pelaa kaksi äärimmäisen tärkeää kotiottelua tulevana viikonloppuna Urheilutalolalla. Lauantaina 9.2.2019 vieraaksi saapuu PJK kello 15 ja sunnuntaina 10.2.2019 vastassa on PP-70 kello 14 käynnistyvässä kamppailussa.

Futsal-liigan runkosarja lähenee loppuaan ja Tervareilla on jäljellä ennen viikonloppua viisi ottelua. Näistä Tervareiden tulisi koota vähintään seitsemän pistettä, jotta oululaiset välttäisivät suoran putoamisen. Tervarit on sarjassa sijalla 12. kuudella pisteellä. Edellä ovat FC Kemi on 12 pisteellä ja PJK 13 pisteellä. PP-70:lla on 17 ottelusta 16 pistettä ja he ovat sarjassa sijalla 9.

Lauantaina Tervarit kohtaa Pirkkalan Jalkapalloklubin. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kuluvalla kaudella päättyi oululaisten voittoon voittomaalikilpailun 4-3. PJK on ollut kauden toisella puoliskolla paremmassa vireessä, sillä joukkue on kerännyt suurimman osan pisteistä joulukuun puolivälin jälkeen. Pirkkalalaiset ovat nousseet parantuneen vireen johdosta sarjan pohjilta taistelemaan paremmista sijoituksista.

Vieraskentällä PJK on vielä vailla täyttä pistepottia. Ainut vierasvoitto on tullut Kemistä jatko-ottelun jälkeen joulukuussa jatko-ottelun jälkeen. Joukkueen puolustus on tiivistynyt sarjan aikana ja tehoja on alkanut hyökkäyspäässä. Vieraiden suoritustaso on ollut kuitenkin epätasainen varsinkin vieraskentällä. Joukkueen paras pistemies on Miika Sainio 20 pisteellä (5+15) ja Miikka Möröllä on kasassa 16 pistettä (11+5). Tehot ovat keskittyneet heille, sillä seuraavaksi tehokkaimmalla pelaajalla on kasassa viisi pistettä.

Tervarit lähtee viikonloppuun tiukassa paikassa. Sarja lähenee loppuaan ja pistepussin tulee karttua jo viikonloppuna. Avainkysymys on puolustuspelin tiiviys ja riittävä energisyys kummassakin päässä kenttää. Hyökkäyspäässä on saatu luotua ratkaisupaikkoja, mutta viimeistelyyn tulee kiinnittää huomioita. Joukkuieiden kokoonpanot julkaistaan tunti ennen ottelua, mutta jo tässä vaiheessa on varmaa, että Tervareilta huilaa korttitilin täytyttyä Adrian Rizvani.

Tervarit on kutsunut yhteistyöseurojensa (HauPa, Kurenpojat, Tervarit-juniorit) kaikki juniorit joukolla kannustamaan punamustat voittoon. Joukkueille on vapaa sisäänpääsy otteluun ja vanhemmat juniorin seurassa sisään 5 eurolla. Muut liput 10/7/5 euroa. Ottelu käynnistyy kello 15.

Tervetuloa kannustamaan Tervarit tärkeisiin pisteisiin!

Kommentit