Uutinen

Ouluhallin palloilusali

PJK mittaa Tervareiden nykykunnon lauantaina

Tervarit palaa lauantaina kotisaliinsa Urheilutalolle, kun vieraaksi saapuu PJK kello 15 käynnistyvään kamppailuun. Ottelussa on mukana myös yhteistyöseuramme Tervarit-juniorit joukkueineen viettämässä päättäjäisiään. Tervarit lähtee otteluun sarjakärjessä viiden pelatun ottelun jälkeen 13 pistettä kerännenä ja PJK on sijalla kahdeksan seitsemällä pisteellään yhden ottelun Tervareita enemmän pelanneena.

PJK pelasi vielä viime kaudella Tervareiden kanssa Futsal-liigassa, mutta putosi sarjaporrasta alemmas hävittyään karsinnassa Liikunnan Riemulle. Joukkueen valmentajana toimii tällä kaudella Antti-Pekka Mäkinen. Kausi on ollut vierailla sujunut vaihtelevasti ja heillä on kasassa kaksi voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota. Maaleja on syntynyt kumpaankin kentän päähän ja maalisuhde on ennen lauantaina 27-20. Alkukaudesta joukkueen hyökkäyspeli on toiminut mallikkaasti, mutta myös omaan päähän on mennyt paljon maaleja, joten tiukkoja pelejä on kääntynyt tasapeliksi ja tappioiksi.

Pisteiden valossa joukkueesta nousee esiin Antti Ala-Myllymäki kymmenellä tehopisteellä (5+5) ja Miika Sainiolla on kasassa seitsemän pistettä (4+3). Miikka Mörö on kerännyt kuusi tehopistettä (4+2) ja Toni Järvisellä on saldona viisi tehomerkintää (2+3). Joukkue on uusiutunut viime vuodesta jonkin verran ja pirkkalalaisten miehistöön liittyi täksi kaudeksi kokenut Jussi Kaihlajärvi, joka on tähän mennessä pelannut kahdessa ottelussa.

Kotijoukkue Tervarit on saanut hyvän startin kuluvaan kauteen. Nuorentuneen ja uusiutuneen joukkueen otteet ovat olleet vahvoja alkukaudesta ja oululaiset ovat sarjakärjessä vielä ilman tappioita neljällä voitolla ja yhdellä tasapelillä. Päävalmentaja Ville Hirvelällä on ollut käytössään laaja miehistö mistä valita pelaava kokoonpano ja kaksi hyvää maalivahtia, joista on voinut valita tolppien väliin päivän vireen mukaan joko Juho Keskisen tai Matti Sivosen.

Tervarit on pelannut alkukauden kahdella kentällisellä ja kolmatta kentällistä on ajettu sisään maltillisesti Futsal-Ykköseen. Yhteistyöseura HauPan pelaajan ympärille muodostettu nuorisonelikko on pelannut vahvan alkukauden ja löytänyt toisensa kentällä hyvin. Toisessa kentällisessä on ollut enemmän kokemusta aikuisten peleistä ja kentän pelaava kokoonpano on vaihdellut otteluiden sisälläkin. Kummastakin enemmän pelanneesta kentästä on löytynyt tasaisesti ratkaisuvoimaa ja pisteiden valossa tehot ovat jakautuneet tasaisesti eri pelaajille. Viime viikonlopun ottelun ratkaisija löytyi Tervarit junioreiden riveistä, kun Eero Kaisto teki aikuisten valtakunnallisessa sarjassa avausmaalinsa, joka oli samalla ottelun voittomaali.

Punamustat lähtevät otteluun valmentajien Ville Hirvelän ja Riku Haatajan johdolla luottavaisin mielin. Ottelun kokoonpanot selviävät lähempänä lauantaina ja viralliset kokoonpanot julkaistaan tuntia ennen Palloliiton tulospalvelussa.

Pääsyliput otteluun maksavat 10 euroa ja alennusryhmiltä 5 euroa. Kaikille Tervarit-juniorien ja HauPan junioripelaajille on illan otteluun vapaa pääsy ja ovelta on edelleen saatavissa 25-vuotisjuhlamme kunniaksi koko runkosarjan kattava kausikorttimme vain 25 eurolla.

Tervetuloa!

Kommentit