Uutinen

Ouluhallin palloilusali

PJK hakee revanssia vuoden avausottelussa

Kolmen peräkkäisen voittonsa ansiosta tuntuvasti sarjasijoitustaan Futsal-Ykkösessä parantanut Tervarit palaa lauantaina tositoimiin joululomansa jälkeen. Kello 15.00 Ouluhallin palloilusalissa pelattavassa ottelussa vastaan asettuu PJK Pirkkalasta.

Joukkueet kohtasivat toisensa syyskierroksen kamppailussa Pirkkalassa vain muutama viikko taaksepäin, jolloin Tervarit suoritti tyylipuhtaan ryöstön napaten täydet pisteet Ouluun maalein 4-3 (1-2). Avausjaksolla pitkään vaikeuksissa olleet Oulun punamustat vaihtoivat toisella jaksolla pelityylinsä suoraviivaisemmaksi, jonka myötä joukkue sai pelin painopisteen siirrettyä kotijoukkueen puolustusalueelle.

Kauteen nousutavoite kirkkaana mielessään lähtenyt PJK on edelleenkin vakavasti otettava nousijakanditaatti, mutta sillä ei ole enää varaa kovin moneen pistemenetykseen. Vain yhden tappion syyskierroksen 11 ottelussa kärsineet VeHu ja JoSePa porskuttavat sarjan kärjessä 28 pisteellään. PJK:lla on pisteitä kasassa 22, joka oikeuttaa Ykkösessä sijaan neljä.

Tervarien osalta nousukarsintapaikkakin on hyvin ohuen seitin varassa, mutta kevätkierroksella on jaossa vielä 33 pistettä, joten kaikki on vielä urheilukliseen mukaisesti mahdollista. Vastuuvalmentaja Antti Kaistolla on käytössään lauantaina muutamasta poissaolosta huolimatta runsaan 20 kenttäpelaajan lista, joista osa pelaa sunnuntaina kakkosjoukkueen ottelussa FC OPA:a vastaan.

PJK numeroina:

11 ottelua, joista seitsemän voittoa, yksi tasapeli ja pisteitä 22
Maaliero 11 pelatun ottelun jälkeen 62-32
Paras maalintekijä 9 maalia (Roni Pekki)
Tehokkain pelaaja Miikka Mörö (8+11)

Tervetuloa lauantaina 7.1. kannustamaan Tervarit jo neljänteen peräkkäiseen voittoon!

Kommentit