Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Perämeren derbyt jatkuvat FC Kemiä vastaan Futsal cupissa

Futsal Cup käynnistyy Tervareiden osalta tulevana maanantaina 5.12.2016 klo 18.30 Urheilutalolla. Oululaiset saavat vastaansa toisen liigajoukkueen FC Kemin 3.kierroksen ottelussa. Joukkueet kohtasivat toisensa viime viikon lauantaina, jolloin Tervarit oli vieraissa parempi lukemin 2-3 ja pisteet matkasivat Ouluun. Kemiläiset saavat nopeasti paikan kuittaukseen, kun joukkueet pelaavat paikasta neljännelle kierrokselle.

Osa liigajoukkueista tulee mukaan tällä kierroksella ja loput seuraavalla. Viime kaudella cupin voitti espoolainen GFT voittaen finaalissa Liikunnan Riemun. Cupiin osallistuvat kaikki liiga ja ykkösen joukkueet, joten mukana 20 joukkuetta ja otteluparien voittajat jatkavat neljännelle kierrokselle, johon tulevat mukaan viime liigakauden runkosarjan kuusi parasta joukkuetta.

Futsal-liigassa Tervarit on sijalla kahdeksan 12 pisteellä kymmenen pelatun ottelun jälkeen. Joukkueen tehokkain pelaaja on ollut Adrian Rizvani 6+8 tehoillaan. Cupin pelin korttitilin täyttymisen vuoksi huilaava Rony Knape on tehnyt 8+1 tehot ja viime viikonloppuna hattutempun takonut Dritan Stafsula on kerännyt 5+3 tehot. Marraskuun osalta Tervareiden kuukausi oli positiivinen, sillä neljästä kertyi kolme voittoa ja yksi häviö. Puolustuspeli oli tiivistä, sillä omiin meni ainoastaan seitsemän maalia ja vastustajan verkko heilui 15 kertaa. Maalissa Juho Keskinen ja Mikko Siivikko pitivät joukkuetta pystyssä vaikeilla ja maalivahtipeli onkin ollut yksi kauden avauspuoliskon positiivisia puolia.

FC Kemi on sarjassa yhdentoista pelatun ottelun jälkeen sijalla viisi 17 pisteellä. Marraskuussa kemiläiset pelasivat viisi ottelua, joista he voittivat neljä häviten ainoastaan Tervareille. Maaleja joukkue 19 kappaletta ja omiin 13 maalia. Kemiläisestä Iiro Vanha on maajoukkueen mukana PM-turnauksessa viikonlopun aikana, mutta palannee heidän riveihinsä maanantaiksi. Viime kauden Tervari-maalivahti Lari Honkanen pelaa nyt Kemin riveissä ja muita kiinnostavia pelaajia on muun muassa aina taisteleva Keijo Huusko, jonka velipoika Kalle vastaa Markku Kalermon valmennuksesta.

Viime kaudella joukkueet voittivat liigassa kumpikin toisensa vieraskentillä. Tervarit jatkoi samaa linjaa viime viikonloppuna, mutta nähtäväksi jää miten käy itsenäisyyspäivän aattona 5.12.2016 klo 18.30 Oulun Urheilutalolla. Liput otteluun maksavat aikuisilta 10 euroa, eläkeläiset, opiskelijat ja varusmiehet 7 euroa ja alle 12 vuotiaat lapset 5 euroa. Kausikortit eivät ole käytössä ottelussa.

Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat ottelun osalta mahdollisuuksien mukaan muun muassa Twitterissä tileillä @OulunTervarit ja @TervaritLIVE. Seuraa meitä myös Instagramissa @ouluntervarit ja Facebookissa osoitteessa http://www.facebook.com/OulunTervarit.

Kommentit