Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Ouluhallin laajennusosa poissa käytöstä viikonloppuna – Tervarit pelaa sunnuntain ottelunsa Jatulissa

Täksi kaudeksi valmistanut Ouluhallin laajennusosan Kiitäjä-halli on poissa käytöstä liikuntasalin halkaiseman väliverhon rikkoutumisen vuoksi. Liikuntasalin halkaiseva verho on laskettu alas eikä se tällä hetkellä nouse ylös moottoririkosta johtuen. Vian takuukorjaaminen ei onnistu viikonlopun aikana ja hallissa ei voida sen vuoksi pelata Futsal-Ykkösen otteluita.

Tervareiden sunnuntain ottelu PP-70 vastaan joudutaan siirtämään laiterikon vuoksi Haukiputaalle Jatulin liikuntahalliin. Ottelu käynnistyy kello 13. Kausikortti kauden kaikkiin kotipeleihin maksaa 40 euroa ja irtolippujen hinnat ovat 10 euroa ja 7 euroa alennusryhmiltä (eläkeläiset, opiskelijat). Maksuvälineenä käy käteisen lisäksi myös korttimaksu.

Jatulin yleisökapasiteetti on rajattu ja halliin voi ottaa 150 katsojaa. Tämän vuoksi Tervarit joutuu siirtämään Tervarit Juniorit seurayhteisölle suunnatun tapahtuman, jossa junioreille ja vanhemmille olisi tarjottu ilmainen sisäänpääsy otteluun. Tervarit tiedottaa mahdollisimman pian uudesta tapahtuman ajankohdasta.

Tervareiden manageri Jussi Törmä kommentoi ottelupaikan vaihtoa pettyneenä

– Todella iso pettymyshän tämä on, sillä olimme järjestämässä isoa tapahtumaa Tervarit Junioreiden kanssa ja odotimme peliin melkoista yleisömäärää. Kaiken lisäksi joudumme vielä vieraampaan ympäristöön pelaamaan, jossa emme ole pääseet treenanaamaan, päätti Törmä

PP-70-ottelun ennakko julkaistaan huomenna aamulla.

Kommentit