Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Notts County ja Tervarit kohtaavat Raatissa

Maailman vanhin jalkapallon ammattilaisseura (perustettu 1862) Notts County FC saapuu heinäkuussa Suomeen kymmenen vuorokautta kestävälle harjoitusleirille. Nottinghamista maahamme saapuva brittiseura viettää leiripäivänsä pääasiassa Kemissä, mutta kohtaa harjoitusotteluissa PS Kemin lisäksi Tervarit sekä JJK:n Jyväskylässä.

Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla eli League Onessa alkavalla kaudella pelaava Notts County sijoittui sarjassa viime kaudella sijalle 12. Hienon uran pelikentillä luoneen Chris Kiwomyan opein kauteen valmistautuva Magpies saapuu Ouluun sunnuntaina 7.7. ja haastaa Tervarien vahvistetun joukkueen Raatin huippukuntoisella nurmella kello 17.00 alkavassa kamppailussa. Ottelun ennakkomyynti käynnistyy heti juhannuksen jälkeen.

Notts Countyn valmennusryhmään kuuluva Andy Watson kävi kesäkuun alussa tutustumassa harjoitusolosuhteisiin Kemissä. Watson palkattiin Kiwomyan oikeaksi käsivarreksi päättyneen kauden jälkeen. Watson on ollut mukana mm. Glasgow Rangersin ja Skotlannin maajoukkueen valmennusryhmissä.
”Olen tyytyväinen näkemääni. Kemi on kaunis pikkukaupunki, jossa olosuhteet ovat kunnossa harjoitusolosuhteiden ja myös joukkueen viihtymisen kannalta. Joukkuetta seuraa myös innokas ydinryhmä seuran hardcore-faneja, tämä on varmasti hieno elämysmatka myös heille”, Watson kehaisi PS Kemin tiedotustilaisuudessa.

Notts County on tullut tutuksi kotimaiselle lehdistölle ja jalkapalloväelle jo 80-luvulla. Seuraa edusti vuosina 1981-1985 maajoukkuepalloilija Aki Lahtinen, joka on edelleenkin tuttu näky oululaisissa jalkapallokatsomoissa. Lahtinen on suurella todennäköisyydellä mukana Raatissa Tervarien valmennusryhmässä.

Tarkempi katsaus Notts Countyn ja Tervarien pelaajalistoihin luodaan juhannuksen jälkeen, joten kannattaa myös jatkossakin tarkkailla kotisivujemme uutisantia.

Kommentit