Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Mad Max hakee kauden avausvoittoa

Tervarien tuplakotipelisarjan täydentää sunnuntaina Oulun urheilutalolla kello 15.00 alkava kamppailu Valkeakosken Mad Maxia vastaan. Viime kaudella niukasti pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Mad Max on aloittanut kauden yskähdellen; paperikaupungin mustapaidat on kyennyt saalistamaan vasta yhden sarjapisteen pelaamissaan kolmessa ottelussa.

Kumpikin joukkue lähtee pyhän taistoon lauantain ottelu allaan. Tervarit isännöi hallitsevaa mestaria Ilves FS:a ja Mad Max vierailee Kemin Tervahallissa yhdistelmäjoukkue FTK:n vieraana.

Tervarien tehotilaston kärjestä löytyvät jälleen tutut miehet pisteiden takana. Jarno Auvinen on pöllytellyt vastustajan verkkoja kolmesti ja Adrian Rizvani säestää kahdella maalilla ja yhdellä maalisyötöllä. Valkeakoskelaisten alkukausi on ollut tahmeaa; joukkue on osunut vastustajan verkkoon vasta viidesti. Timo Kopola on ollut mukana kahdessa maalissa viimeistelemällä yhden ja tarjoamalla toiseen esityön syöttöpisteen muodossa. Mad Max antoi kuitenkin keskiviikkona viitteitä noususuhdanteesta ottamalla GFT:ltä tasapelipisteen, mutta sunnuntain peli on vierailijoille jo viikon kolmas, joten joukkue saa tehdä täyden iltapuhteen täyden pistepussin eteen.

Kommentit