Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Maajoukkuevalmentaja Mico Martic saapuu Ouluun

Suomen Palloliitto järjestää alueleiritystä lupaaville futsalpelaajille marraskuun alkupuoliskolla maajoukkueen päävalmentajan Mico Marticin ja maalivahtivalmentajan Dusan Maticin johdolla.
Futsalmaajoukkueen päävalmentaja Mico Martic vierailee 10.–14.11. viidellä eri paikkakunnalla, järjestäen nuorille pelaajille futsalkoulutusta. Samalla päävalmentaja tutustuu pelaajiin ja paikallisiin olosuhteisiin.

Koulutustapahtumat on tarkoitettu 17–23-vuotiaille futsalista kiinnostuneille pelaajille, joilla on mielellään jo jonkin verran lajitaustaa. Tapahtuma on kuitenkin avoin myös futsalista kiinnostuneille jalkapalloilijoille.

Tapahtumiin otetaan kultakin alueelta noin 20 pelaajaa, joista neljä on maalivahteja. Jokaisen alueellisen tapahtuman aikana järjestetään kaksi harjoitusta sekä yksi luento. Tapahtumat ovat avoimia myös kaikille kiinnostuneille valmentajille.

Mico Martic on lauantaina seuraamassa Tervarien ja KaDy:n välistä liigakamppailua ja vetää sunnuntaina Haukiputaan Jatulissa järjestettävän koulutuksen. Alla sunnuntain aikataulu sisältöineen:

Su 10.11. Haukipudas (Jatulin Liikuntakeskus)
harjoitus klo 10–12, luento klo 14-15 ja harjoitus klo 15–17
Pelaajat: Oulu-Kemi-Ylivieska

Lähde www.futsal.fi

Kommentit