Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Loppiaisen spektaakkeli – Revanssia hakemaan Mad Maxista Urheilutalolla

Uusi vuosi alkoi Tervareilla upeasti, kun Futsal-cupin puolivälierissä kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen PP-70 2-3 lukemin. Viikko jatkuu tiiviinä, kun edessä on kaksi tärkeää kamppailua viikon sisään. Loppiaisena otetaan yhteen Urheilutalolla Valkeakosken Mad Maxia vastaan kello 15 alkaen ja sunnuntaina joukkue matkaa Jyväskylään Liikunnan Riemun vieraaksi.

Mad Max käynnistää samalla Futsal-liigan kevätkierroksen kummankin joukkueen osalta. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen päättyi valkeakoskelaisten niukkaan 3-2 kotivoittoon. Sarjan puolivälissä Hullut koirat ovat sijalla kuusi 16 pisteellään. Joukkue aloitti terävästi kauden ja keräsi viidestä ensimmäisestä kamppailusta neljä voittoa. Sen jälkeiset kuusi ottelua toivat vain kaksi voittoa. Huomionarvoista alkukaudessa on ollut joukkueen vireen vaihtelu koti- ja vierasotteluiden välillä. Valkeakoskelaiset ovat voittaneet kaikki viisi kotiotteluaan, mutta vieraista Mad Max on saalistanut ainoastaan yhden voiton. Tämä tuli lokakuun alussa KaDya vastaan 0-4 lukemin.

Pirkanmaalaiset ovat kärsineet kaudella loukkaantumisista, joita on paranneltu joulutauon aikana. Joukkue vahvisti marraskuussa maalivahtiosastoaan hankkimalla lainalle Ilves FS:sta Leo Rantasen, joka on pelannut hyvin. Vieraiden osalta syyskierroksen jälkeen Riku Säärelä on ollut tehokkain pelaaja 5+7 tehoillaan ja hänestä on pisteen päässä Mikko Heritty. Valkeakoskelaisten kannalta otteisiin on löydyttävä tasaisuutta kevätkierrokselta, sillä nykyvireellä pudotuspelipaikka on uhattuna. Viiva on tällä hetkellä viiden pisteen päässä.

Tervareiden syyskierros oli pettymys. Oululaiset löytyvät sarjasta sijalta kymmenen 11 pisteellään. Otteet ovat ailahdelleet liikaa ja henkinen kantti on ollut koetuksella tappioiden myötä. Tervarit lähtee hakemaan parannusta kotisaldoonsa, joka viiden pelin jälkeen yksi voitto ja neljä tappiota. Tunnelmaa Urheilutalolla on riittänyt ja yleisökeskiarvo on liigan toiseksi kovin, 239 katsojaa ottelua kohden.

Vuosi 2016 on uusi mahdollisuus Tervareille. Liigan osalta joukkueella on vielä hyvät mahdollisuudet jatkaa kautta pudotuspeleissä ja Futsal-cupissa taistellaan kärkisijoista lopputurnauksessa tammikuun lopussa. Punamustien tehokkain on ollut alkukaudesta jälleen kerran Futsal-liigan kaikkien aikojen tehotilaston ykkösnimi Adrian Rizvani 12 pisteellään. Hänestä kolmen pisteen päässä ovat tasapistein Dritan Stafsula ja Matias Juntunen. Maalilla vastuuta on saanut Lari Honkanen Juho Keskisen parannellessa vammojaan ja hän on täyttänyt odotukset mahdollisuuden saatuaan. Lisävahvistusta miehistöön tuli vuodenvaihteen jälkeen Aki Vähäsöyringin muodossa. Tunnolliseen Vähäsöyrinkiin voi valmennus tukeutua paikassa kuin paikassa. Tervarit pääsee keskiviikon kamppailuun

Tervetuloa nauttimaan futsalviihteestä aina hyvätunnelmaiseen Urheilutaloon kello 15 alkaen ja kannustamaan Tervarit voittoon! Liput 10 euroa (aikuiset), 7 euroa (eläk. ja opisk.), 5 euroa (Alle 15-v. lapset) ja 0 euroa (Alle 7-vuotiaat). Tervareiden sosiaalisen median kanavat palvelevat tässäkin ottelussa etäkannattajia muun muassa Twitterissä tilillä @TervaritLIVE. Muistatahan seurata meidän muitakin sosiaalisen median kanavia, kuten Facebook-sivuamme https://www.facebook.com/ouluntervarit,, johon päivitämme säännöllisesti tilanteita ja tunnelmia sekä Instagramia osoitteessa http://www.instagram.com/OulunTervarit

Kommentit