Uutinen

Ouluhallin palloilusali

Lento jatkuu

Tervarit voi aloittaa juhannuksen viettonsa jo keskiviikkona, lomansa täysin ansainneena. Tiistaina Heinäpäässä pelatussa Kolmosen kamppailussa sinivalkoinen OPS-j tarjosi etenkin toisella jaksolla kelpo vastuksen, mutta joutui taipumaan huikeassa liidossa kiitävän tervariryhmän käsittelyssä 1-5 (0-2) tappioon.

Punamustien johtohahmoja olivat tiistaina kaksi maalia kliinisesti viimeistelyt Oskari Tervo ja suurella sydämellä töitä laitapakin tontilla paiskineet Harri Lehtiniemi ja toisessa peräkkäisessä ottelussaan maalinteossa onnistunut Joni Kauppila.

Tervarien viiden ottelun voittoputkessa myös maaliero on kokenut merkittävän kohennuksen: vastustajan verkkoon pallo on näissä peleissä löytänyt tiensä peräti 19 kertaa, mutta vahvaa paluuta vihreälle veralle tekevä Juha-Matti Savolainen on yllätetty vain kolmesti.

Tervarien osalta sarja jatkuu perjantaina 29.6. kello 19.00 Heinäpään tekonurmella. Ouluun vieraaksi saapuu sarjanousija FC Muurola Rovaniemeltä, joka ei ole kyennyt kauden aikana esittämään talvikauden harjoituspeleissä esitettyjä otteita. Joukkue on kerännyt pelaamissaan kahdeksassa ottelussa vasta kolme pistettä,

Kommentit